3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
19-03 Door: eLIVING

Zuiver Vondel tuinserie

Wil jij het buiten net zo gezellig maken als binnen? Dat kan soms nog best een uitdaging zijn. Met de juiste tuinset kom je gelukkig al een heel eind! Laat je inspireren door de tuinserie Vondel van Zuiver en geef jouw tuin een moderne en hippe uitstraling. 

 

Mix en Match Zuiver Vondel

De Zuiver Vondel tuinserie bestaat uit een eettafel, bistrotafel, eetbank, stoel met armleuning en een stoel zonder armleuning. Hierdoor kun je alle kanten op! Zo kun je bijvoorbeeld de tafel combineren met een eetbank aan de ene zijde en stoelen aan de andere zijde. Of kies voor stoelen aan beide zijde. Klaar voor de volgende keuze? De Vondel tuinserie is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren! Voor welke kleur(en) ga jij? Leef je uit en mix en match tot jouw favoriete combinatie. 

 

Zuiver Vondel en het weer 

Deze tuinserie Vondel ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook stevig. Dat is ook wel nodig, want met het weer in Nederland weet je het nooit.  Dagenlang achter elkaar regen en hier en daar enorm sterke windstoten. Maar ook de weken waarin de zon non-stop schijnt. Gelukkig is aan alles gedacht en is de tuinserie Vondel helemaal bestemd tegen de extreme weersomstandigheden waar we soms mee te maken hebben. 

 

Zuiver tuintafel Vondel

Twee of drie stoelen aan tafel Vondel? Het kan allemaal! Zuiver tafel Vondel is namelijk verkrijgbaar in twee afmetingen. De kleinste variant heeft een lengte van 168,5 cm en de grootste variant heeft een lengte van 214 cm. Beide maten zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart en wit. 


Zuiver bistrotafel Vondel

De Zuiver bistrotafel Vondel is de nieuwste van het stel! Een fijn compact tafeltje die ook op elke balkon past! Net als de hele serie is ook deze tafel verkrijgbaar in drie kleuren!


Zuiver eetbank Vondel

In huis zie je vaak de zitbank aan een zijde van de eettafel staan, maar met Vondel kun je dit ook buiten voortzetten. Ga je liever voor symmetrie? Dan is een eetbank aan beide zijde natuurlijk ook een oplossing! Net als tafel Vondel is ook de eetbank verkrijgbaar in twee afmetingen, waardoor deze perfect aansluit bij de tafel. 


Zuiver stoel Vondel

Een terrasje pakken in eigen tuin was nog nooit zo leuk! Met Zuiver stoel Vondel schuift iedereen bij je aan. De stoel is verkrijgbaar met en zonder armleuning. De keuze is aan jou!
 


Meer tuinmeubelen vind je hier.