3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-06 Door: eLIVING

7x Kleurrijke bijzettafels

Wil je ook graag wat kleur toevoegen aan je interieur? Met deze kleurrijke bijzettafels voeg je heel subtiel kleur toe aan je interieur. Perfect als je niet direct voor een grote, kleurrijke blikvanger in huis wil gaan! 

 

Kleur in huis

Kleur in huis hoeft niet direct te betekenen dat je de hele woonkamer omtovert tot één groot kleurfestijn. Met een aantal kleine aanpassingen kun je bepaalde kleuren ook subtiel laten terugkomen in je interieur. Niet alleen met woonaccessoires, vloerkleden of sierkussens, maar ook met kleurrijke bijzettafels. Ontdek zelf hoe deze zeven kleurrijke bijzettafels jouw interieur subtiel kleur kunnen geven!

 

Bijzettafel Victoria Gerecycled

We beginnen direct met een wel heel bijzondere bijzettafel: Victoria Gerecycled. Deze bijzettafel is namelijk gemaakt met afval van een speelgoedfabriek! Het eerste wat je opvalt aan deze tafel is dan ook het effect van de vrolijke discodip. Bijzettafel Victoria met haar verschillende kleuren spikkels doet het dan ook goed in meerdere interieurs.

 

 

Bijzettafel Pilastro

Klein, kleurrijk en knap. Bijzettafel Pilastro bewijst maar weer dat de grote niet uitmaakt. Dit kleurrijke tafeltje met ronde vormen is een allemansvriend en kan gebruikt worden als bijzettafel of krukje. Pilastro is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren.

 
 

 

Bijzettafel Earthenware Groen

Groen, groener, groenst. Als groen jouw lievelingskleur is, dan is bijzettafel Earthenware perfect voor jou. Deze bijzettafel vrolijkt elk interieur op! Ontdek snel meer groene accessoires om op nog meer manieren subtiel groen in je interieur toe te voegen.Bijzettafel Colonna

Wil je wat kleur toevoegen aan je interieur? Dan moet je bij bijzettafel Colonna zijn. De unieke vorm geeft Colonna een speelse uitstraling waar je direct vrolijk van wordt. Combineer eens met bijzettafel Pilastro voor een ware kleurexplosie!  

Bijzettafel Stoneware


Dit compacte bijzettafeltje is een blikvanger in je interieur. Niet alleen door de kleur, maar ook door de vorm kun je je ogen niet van bijzettafel Stoneware afhouden. Dit kleurrijke bijzettafeltje is gemaakt van keramiek en is verkrijgbaar in de kleuren groen en terracotta.  

Bijzettafel River

Geen knalkleuren, maar juist rustige en zachte kleuren maken bijzettafel River tot een perfecte tafel. Dit bijzettafeltje is gemaakt van gepoedercoat metaal en is verkrijgbaar in twee afmetingen. Niet alleen kun je de verschillende kleuren mooi met elkaar combineren, maar ook de verschillende afmetingen. Welke combinatie maak jij?

Bijzettafel Stone

Weer een totaal ander soort bijzettafeltje en daardoor misschien juist extra speciaal. Bijzettafel Stone is een Italiaans design tafeltje en gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat. Stone is ontworpen door Marcel Wanders en is voorzien van strakke en diamantvormige lijnen. Dit zorgt voor een schitterend lichtspel als er zonlicht op schijnt. Een tafeltje die niet alleen kleur, maar ook een speciaal effect in huis brengt!