3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
27-05 Door: eLIVING

10x Cadeaus voor een housewarming

Het vinden van een huis is niet zo makkelijk. Zodra een van je vrienden of iemand uit je familie dan eindelijk een huis heeft gevonden, dan wil je natuurlijk wel met een leuk cadeau aankomen. Een bos bloemen, een plant of een flesje van zijn of haar favoriete drank is waarschijnlijk altijd welkom. Maar wil je nu een origineel en leuk housewarming cadeau geven waar iemand echt wat aan heeft? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

   

70’s mokken

De vrolijke 70’s mokken van HKliving zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen! Naast deze leuke mokken bestaat het 70’s servies ook uit borden en kommen. Een servies om te sparen!
 
 
   

Melkkannetje en suikerpotje

Voor de koffiedrinkers die niet van zwarte koffie houden kan een melkkantje en suikerpotje niet ontbreken. Het melkkannetje en suikerpotje hebben een grijsblauwe kleur en ook als je deze even niet gebruikt staat dit stijlvolle stel prachtig op de plank. 
 
 
   

Saladeschaal

Een mooi gedekte tafel is het halve werk en laat het eten nog beter smaken. Een mooie saladeschaal is dan ook het perfecte cadeau voor iemand die van eten houdt.  
 
   

Vazen 

Vazen kun je nooit genoeg hebben en met deze mooie witte vazen sla je de plank nooit mis. Leuk met een paar mooie takken, bloemen of pluimen, maar ook zonder stralen ze op elke plek. 
 
 
   

Serveerplank

Gaat er normaal geen bezoekje voorbij zonder dat er wat lekkers op tafel staat? Geef dan een serveerplank cadeau! Het borrelen kan beginnen.
 
 
   

Fotolijstjes

Een cadeau voor aan de wand! Hoe leuk is een fotolijst in combinatie met een leuke foto van jullie samen of een mooie poster in het kleurenthema van het nieuwe huis? 
 
 
   

Kandelaar Gem

Wie wordt er niet blij van wat sfeer in huis? Kandelaar Gem is een prachtige blikvanger die een speciaal plekje in elk huis verdient. Achter de agaat is plek voor een waxinelichtje, waardoor kandelaar Gem nog meer sfeer uitstraalt.
 
 
   

Edison the Petit

Hoe leuk is dit kleine draadloze lampje Edison the Petit? Het perfecte cadeau voor een housewarming die buiten wordt gegeven, want ook als het donker wordt kan het feestje doorgaan. 
 
 

 
 

Onderzetters

Kringen op tafel krijgen is nooit leuk. Helemaal niet als ze op je nieuwe meubels komen. Met een paar leuke onderzetters is dat probleem zo opgelost! Met leuke onderzetters als cadeau help je het voorkomen van kringen!
 

   

eLIVING cadeaubon

Twijfel je toch nog over jouw housewarming cadeau? Geef dan een eLIVING cadeaubon cadeau. Voor elk budget is er iets leuks te vinden!