3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
08-09 Door: eLIVING

Waarom je niet zonder een plaid in huis kan

Is het jou wel eens opgevallen hoeveel van jouw vrienden en familie een plaid in huis hebben? Of anders gezegd; wie er géén plaid in huis heeft liggen? Een plaid is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Dit is waarom je niet zonder een plaid in huis kan. 

 

Een plaid voor extra warmte

Een plaid is ontzettend multifunctioneel. Niet gek dus dat veel mensen een plaid in huis hebben! En zeg nu zelf, hoe fijn is het om lekker op de bank onder een warm plaid te kruipen met een leuk boek of goede serie? Helemaal tijdens de koudere winterdagen is een plaid heerlijk om in huis te hebben. Ook als de verwarming op standje sauna staat, want soms is het enige wat je nodig hebt een knuffel van een warm plaid. Maar een plaid komt natuurlijk niet alleen in de winter goed van pas. Ook tijdens de koudere zomeravonden is een plaid een must have. Terwijl je geniet van de laatste zonnestralen kan het toch plotseling wat kouder worden. Met een plaid bij de hand houd je jezelf lekker warm. 

Een plaid als stijlvolle accessoire

Functioneel is een plaid in ieder geval, maar ook voor meer sfeer en gezelligheid ben je bij een plaid aan het juiste adres. Een plaid is namelijk een stijlvolle accessoires voor op de bank of voor op bed. Het is de ideale manier om snel kleur aan je interieur toe te voegen. It's all about the details! Een plaid in de slaapkamer, een plaid in de woonkamer en een plaid in de eetkamer. Wat wil je nog meer? 

 

Een plaid om mee te spelen

Het zal misschien niet het eerste zijn waar je aan denkt, maar een plaid is ook het ideale item voor kinderen om mee te spelen. In een handomdraai verandert het plaid in een tent, boot of ander leuk ontwerp wat al onze fantasie misschien wel te boven gaat.