3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-01 Door: eLIVING

Bank Figo: een cognac leren bank

Op zoek naar een cognac leren bank? Dan hebben wij goed nieuws! Onze collectie banken is namelijk uitgebreid met bank Figo. Het is de nieuwste cognac leren bank in onze collectie. Deze strakke en moderne bank heeft een tijdloos design en een erg comfortabele zit. Benieuwd naar deze bank? Lees dan snel verder.

 

Cognac leren banken

Al eerder lieten we je een aantal mooie cognac leren banken zien, maar de nieuwste cognac leren bank uit onze collectie, bank Figo, mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Cognac is een rijke, diepe bruine kleur en geeft een bank een warme en uitnodigende uitstraling. Deze kleur is bovendien erg tijdloos en kun je gemakkelijk met verschillende kleuren en interieurstijlen combineren. 

Bank Figo is niet alleen verkrijgbaar met een cognac kleur, maar ook in 100% leder. Dit materiaal is erg duurzaam en met de juiste onderhoud kan een leren bank dan ook jaren meegaan. Elk jaar wordt het leer zachter en nog mooier. Dit geeft niet alleen charme, maar zorgt ook voor de bekende karakteristieke uitstraling van een lederen bank. 

Bank Figo 

Met bank Figo zit je dus wel goed als het om het materiaal, de kleur en het comfort gaat. Het strakke en tijdloze design combineert prachtig met het cognac leder. Deze bank is verkrijgbaar in verschillen opstellingen. Niet alleen kun je bank Figo als 4-zitsbank in huis halen, maar ook als hoekbank bijvoorbeeld. Dit zorgt ervoor dat deze bank zich in verschillende ruimtes thuis voelt. En is een cognac leren bank toch niet helemaal wat je zoekt? Kies dan voor een van de andere materialen of kleuren waarin bank Figo verkrijgbaar is!