3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-01 Door: eLIVING

Marmeren bijzettafels in alle vormen

Marmeren bijzettafels zijn een lust voor het oog. Het mooie chique en glanzende materiaal past in vrijwel elke interieurstijl.

 

Marmer in de woonkamer

Als we één steensoort moeten noemen met een bijzondere uitstraling, dan is dat zonder twijfel marmer. Marmer is een natuursteen met een chique en glanzende uitstraling. Al sinds de klassieke oudheid wordt marmer gebruikt door bijvoorbeeld beeldhouwers. Tegenwoordig zie je niet alleen kunst van marmer, maar ook marmeren bijzettafels, salontafels, wijnkasten en woonaccessoires!

 

Marmer in verschillende kleuren

Marmeren kom je vooral in de kleur wit tegen, maar ook de kleuren bruin, groen en zwart zijn niet onopgemerkt gebleven in de interieurwereld. Doordat marmer in verschillende kleuren verkrijgbaar is, kun je het erg gemakkelijk combineren met verschillende interieurstijlen. Helemaal als het gaat om marmeren bijzettafeltjes. Een klein item, maar met een groots effect. Bovendien kun je marmeren bijzettafeltjes ook makkelijk combineren met andere bijzettafeltjes

 

Marmeren bijzettafels rond

Een marmeren bijzettafel brengt al een zekere elegantie met zich mee. Combineer je dit met een ronde vorm en dan weet je zeker dat je een elegante bijzettafel in huis haalt. Ronde marmeren bijzettafels hebben niet veel plek nodig en zorgen zelfs in de kleinste kamertjes voor een gezellige sfeer. Je combineert een ronde marmeren bijzettafel makkelijk met andere bijzettafels.

 

Marmeren bijzettafels vierkant

Een leeg hoekje in huis? Een vierkante marmeren bijzettafel is de oplossing. Ook vierkante marmeren bijzettafels kun je mooi met elkaar combineren. Combineer bijvoorbeeld hetzelfde soort marmeren tafeltje in twee verschillende maten met elkaar, zoals BePureHome marmeren bijzettafel MellowMarmeren bijzettafels groen

Geen zwart of wit, maar een donkergroene marmeren bijzettafel. Ga voor een groene marmeren bijzettafel met een goud onderstel of kies voor een strak metalen onderstel. Voor welke groene marmeren bijzettafel ga jij? 


 

 

Marmeren bijzettafel zwart

De diep zwarte kleur van het marmeren tafelblad zorgt voor een echte blikvanger in huis. Steeds vaker zie je zwarte marmeren bijzettafeltjes. In combinatie met een zwart metalen onderstel zijn de zwarte marmeren bijzettafels super makkelijk te combineren in elk interieur en met elke woonstijl. 


Marmeren bijzettafels wit

Witte marmeren bijzettafels zorgen voor een frisse uitstraling en kun je door zijn witte kleur makkelijk combineren! Met een witte marmeren tafelblad in combinatie met een houten onderstel haal je maar liefst twee natuurlijke materialen in huis! Voor een strakke, moderne uitstraling is juist een metalen onderstel een goede combinatie.