3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-12 Door: eLIVING

Stylingstips voor kerstversiering in je interieur

Yes! De kerstspullen mogen weer tevoorschijn gehaald worden, maar hoe zorg je er nu voor dat je huis geen bonte verzameling wordt met kerstversiering en andere woonaccessoires? Je leest het hier!

 

1.       Creëer eenheid in kerstversiering

Kerstversiering heb je in tientallen kleuren, van rood tot roze en van blauw tot paars. Om toch de rust en eenheid in je interieur te bewaren kun je het beste één of twee kleuren kiezen. Kijk welke kleuren het mooist in jouw interieur passen en kies jouw kerstballen en andere kerstversiering daarop uit. Houd je van de kleur goud met kerst? Bekijk dan ook eens deze gouden items.

 

2.       Wissel kerstversiering om met andere woonaccessoires

Houd je niet zo van een overvol huis met duizenden woonaccessoires? Of wil je het ultieme kerstgevoel in huis krijgen? Zet dan een aantal woonaccessoires even weg en maak plaats voor leuke kerstdecoratie. Zo houd je het rustig en creëer je een heerlijke kerstsfeer in huis!

 

3.       Van kerstboom tot eettafel

Laat de kleuren uit de kerstboom niet alleen terug komen in je woonkamer, maar ook aan de eettafel. Je kunt dit al eenvoudig doen door servetten of een tafelloper in dezelfde kleuren te gebruiken. Nog een paar kerstballen uit de boom op tafel en een aantal kandelaren om het helemaal af te maken. Laat de gasten maar komen! 

 

4.       Verlichting als kerstversiering 

Sfeerverlichting kun je nooit genoeg hebben in huis en laat kerst nu net de perfecte gelegenheid zijn om met verlichting te experimenteren. Heb je nog een glazen vaas of pot? Stop hier dan bijvoorbeeld eens wat kerstverlichting in voor een gezellig effect. Of leg de lampjes in een lijn achter de televisie, zodat je ook hier een gezellige kerstsfeer creëert.