3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-11 Door: eLIVING

Eettafels, waar schuif jij aan?

Groot of klein, rechthoekig of organisch, houten poten of een metalen onderstel en een tafelblad van warm hout of toch modern HPL? De mogelijkheden zijn bijna net zo eindeloos als de keuze voor wat je vanavond gaat eten. Elke eettafel heeft zijn eigen karakter, maar aan welke eettafel schuif jij graag aan?

De eettafel als centrale plek in huis

Of je nu een heerlijk menu op tafel zet voor je gezin, een brunch organiseert voor vrienden of een rustige plek creëert om te werken. Het is de eettafel die een centrale rol speelt tijdens deze activiteiten. En deze eettafel mag best knap van stuk zijn. Daar wordt het geheel alleen maar gezelliger van. De keuze voor de juiste eettafel is natuurlijk afhankelijk je smaak en interieurstijl. Kies daarom voor een eettafel die uitnodigt om plaats aan te nemen en die precies bij jou past.

 

Waar moet je op letten als je een eettafel koopt?

Eettafels variëren van strakke ontwerpen tot ontwerpen met prachtige rondingen. Denk bijvoorbeeld aan ovale eettafels of eettafels met prachtige organische vormen. Ga je liever voor strakke lijnen, dan zijn daar de rechthoekige tafels. Maar dat niet alleen, ook het materiaal van de eettafel varieert van hout tot HPL en van fineer tot keramiek. En heb je ook over het onderstel van de eettafel nagedacht? Lees hier waar je nog meer op kunt letten bij het kopen van een eettafel.

  

 

Uitschuiftafels

 De beschikbare ruimte in een kamer is kostbaar. Dit geldt helemaal voor de kleinere ruimtes, want niet elke kamer heeft ruimte voor een eettafel met een lengte van 240 centimeter. Gelukkig kun je met een uitschuiftafel elke ruimte optimaal benutten. In een handomdraai transformeer je een kleinere tafel tot een grote tafel! Een praktische eettafel is bijvoorbeeld de Zuiver uitschuiftafel Glimps. Laat het bezoek maar komen.

 

 

Eettafels bij eLIVING

Nog geen idee aan welke eettafel je wilt aanschuiven? Ontdek hier een kleine selectie eettafels in verschillende vormen en maten.