3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-08 Door: eLIVING

Een bijzettafeltje als nachtkastje

Wie zegt dat je een bijzettafeltje niet als nachtkastje kunt gebruiken? In plaats van een standaard nachtkastje kun je ook een bijzettafel gebruiken. Zo heb je toch een plekje naast je bed voor je lamp, telefoon of favoriete boek! Wil je liever iets anders dan een nachtkastje of bijzettafel naast je bed? Kijk dan eens naar de alternatieve voor een nachtkastje.

 

Bijzettafels


Een bijzettafel naast je bed is niet alleen praktisch, maar je hebt nog meer keuze als je ook naar bijzettafels kijkt! De kans is groter dat je iets vindt wat perfect aansluit bij de stijl van je slaapkamer. Wij hebben de meest bijzondere bijzettafels voor naast je bed op een rijtje gezet. Voor welke bijzettafel ga jij? 

Bijzettafel Barbier

Grote kans dat je al bekent bent met de stijlvolle Barbier serie van Zuiver, maar wist je dat dit bijzettafeltje de nieuwste van het stel is? Bijzettafel Barbier heeft net zoals zijn broertjes een handige roldeur en is perfect als nachtkastje. Hierdoor kun je niet alleen je spullen op het bijzettafeltje kwijt, maar ook erin.
Bijzettafel Earthenware

De bijzettafel Earthenware doorbreekt de strakke, rechte lijnen in de slaapkamer. De neutrale kleur van dit bijzettafel zorgt ervoor dat Earthenware als een kameleon in de slaapkamer past! 


 Bijzettafel Transparant Glas

De naam van dit bijzettafeltje zegt misschien al genoeg. Bijzettafel Transparant glas is gemaakt van glas en zorgt daarom voor een luchtig geheel in de slaapkamer! Nog een voordeel is dat deze bijzettafel in vrijwel elke interieurstijl tot zijn recht komt!Bijzettafel Bakkes

Een bijzettafel én plantenbak in één! Ben je een echte plantenliefhebber? Dan kun je met bijzettafel Bakkes je favoriete plant zelfs naast je bed zetten! De bloempot is net wat uit het midden geplaatst, hierdoor heb je voldoende ruimte voor je telefoon, boek of lamp. En heb je liever geen plant naast je bed? Dan gebruik je de bloempot toch gewoon om je tijdschriften in op te bergen?

Bijzettafel Skybox

Wil je een bijzettafel naast je bed met genoeg opbergruimte? Kijk dan eens naar bijzettafel Skybox. Deze bijzettafel is voorzien van een lade en ook op het plankje van het onderstel kun je een mandje of boek kwijt! Skybox is verkrijgbaar in twee kleuren, dus wie weet past een wel bij jouw interieurstijl. 

 

Bijzettafel Floss

Heb je niet veel ruimte naast je bed? Ook dan is een bijzettafel een goede oplossing! Neem bijvoorbeeld bijzettafel Floss. Dit bijzettafeltje neemt niet veel plaats in, waardoor deze bijzettafel erg geschikt is voor de kleinere kamers!

Bijzettafel Crane

Het is misschien niet het eerste bijzettafeltje waar je aan denkt, maar bijzonder is bijzettafel Crane wel! Deze leuke bijzettafel is een echte blikvanger en brengt een mystieke sfeer in huis. Crane is mooi compact en is net als Floss perfect voor de kleinere ruimtes.

Bijzettafel Embrace

Niet één, maar twee leuke bijzettafeltjes voor naast je bed. Bijzettafel Embrace heeft een messing afwerking en zorgt voor een luxe sfeer in de slaapkamer. 


 

Bijzettafel Kiffa

Het strakke en tijdloze ontwerp van bijzettafel Kiffa zorgt ervoor dat Kiffa zich vrijwel in elk interieur thuis voelt. Maar deze bijzettafel hoeft het zeker niet alleen van zijn uiterlijk te hebben. Bijzettafel Kiffa is namelijk ook in hoogte verstelbaar, dus je hebt met Kiffa altijd een bijzettafel in de juiste hoogte!