3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-12 Door: eLIVING

Een dosis kleur met de nieuwe collectie van HKliving

De nieuwe collectie van HKliving is om te smullen. Bestaande meubelstukken in een nieuw jasje, maar ook nieuwe prints op het 70's servies en natuurlijk compleet nieuwe designs! Wij hebben ons wensenlijstje alweer aangevuld. Neem snel een kijkje en ontdek een deel van de nieuwste HKliving collectie

 

HKliving 70’s servies

Als een kind in een snoepwinkel voelen we ons bij het zien van de nieuwste prints en kleuren van het HKliving 70's servies. Stuk voor stuk kleurrijk, stoer én uniek, zodat kiezen bijna onmogelijk wordt. Niet zo gek als ook jouw wensenlijstje steeds langer wordt bij het zien van de nieuwe HKliving collectie. Naast een nieuwe set koffiekopjes vind je ook de nieuwe set espressokopjes Funky, de ristretto kopjes Good Vibes, de latte mokken Boogie, de noodle schalen Groovy, de dessert schaaltjes Freak out, de saladeschaal Flower Power, de curry borden Ace en Upside Down en de koektrommel Disco! Ook de nieuwe 70's collectie combineert weer feilloos met de bestaande collectie. 


 

HKliving bankje Slatted

Naast het teak Slatted bankje komt HKliving nu ook met een knalroze variant. Het perfecte item om je interieur op te fleuren! Het Slatted bankje van 160 cm breed is multifunctioneel. Gebruik Slatted als bankje in de hal of in de woonkamer als decoratief tafeltje. Ben je meer van aardekleuren? Het Slatted bankje van 160 cm is nu ook verkrijgbaar in een prachtige zand kleur.

 

 

HKliving waxinehouders


Met deze waxinehouders breng je gegarandeerd een vleugje kleur in huis! De waxinehouders Glass zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die je perfect met elkaar kunt combineren. Voor welke kleur(en) ga jij?



HKliving vaas Glass

O, zo zoet zijn deze drie vazen! Elk voorzien van een spannende roze tint. Mooi op zichzelf, maar ook samen stelen deze mierzoete vazen de show. 

 

HKliving sierkussens

Met sierkussens kun je op een makkelijke manier je interieur minimaal aanpassen. De nieuwste HKliving sierkussens hebben aan beide kanten een ander patroon, waardoor je extra vaak kunt wisselen. Kun jij je ogen ook niet afhouden van deze sierkussens?