3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-04 Door: eLIVING

Studio HENK wandkast Oblique

Wie op zoek is naar een wandkast met organische vormen, is bij wandkast Oblique van Studio HENK aan het goede adres. Voor deze wandkast is gebruik gemaakt van één ovale vorm. De rondingen zie je niet alleen terug bij de planken, maar ook het stalen frame is voorzien van dezelfde ovale vorm. Het is zo’n kast waar je de liefde voor organische vormen direct in terugziet. 

 

Een volledig aanpasbare wandkast

Niets zo leuk als een wandkast inrichten. Je favoriete woonaccessoires bij elkaar in één kast. Of je het nu ingetogen houdt of er een gezellig feestje van maakt. Deze Studio HENK wandkast zet je spullen in de spotlights. Over de hoeveelheid accessoires die je wilt tentoonstellen hoef je je ook geen zorgen te maken. De Studio HENK wandkast Oblique is namelijk volledig aanpasbaar. Kies de hoogte, de breedte, de kleur van het frame en de houtafwerking en maak de kast zo groot als dat je zelf wilt! De mogelijkheden houden hier trouwens niet op. Naast het formaat, het frame en de kleur kun je wandkast Oblique ook combineren met gesloten elementen. Super handig voor spullen die je liever niet in het zicht bewaard. In een handomdraai heb je extra opbergruimte en de strakke en stijlvolle uitstraling van wandkast Oblique blijft behouden. Bovendien kunnen de gesloten elementen op elke willekeurige positie geplaatst worden. Laat je creativiteit dus maar de vrije loop.

 

 

Een kast gemaakt van FSC-gecertificeerd hout

We hadden het al over de houtafwerking van Studio HENK kast Oblique. De organische gevormde planken zijn namelijk gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout. Het hout kan afgewerkt worden met een licht naturel kleurige of naturel kleurige hardwax. Is de kleur van eikenhout niet helemaal jouw ding? Dan kun je kiezen voor planken met een witte of zwarte lak of voor zwarte of gerookte beits! Het metalen frame is verkrijgbaar in wit of zwart.

 

Studio HENK stoel Oblique

Dezelfde vormen van de wandkast ook in een eetkamerstoel? In eerste instantie zal je misschien niet direct de overeenkomsten zien, maar als je goed kijkt zie je dat de Studio HENK Oblique stoel familie is van de Oblique kast. De rugleuning van de Studio HENK stoel Oblique is namelijk voorzien van dezelfde subtiele curve als de wandplanken van de Oblique kast. Hierdoor kun je urenlang comfortabel tafelen. Deze rugleuning kan uitgevoerd worden in hout of bekleding en past hierdoor in vrijwel elk interieur. De stoel is verkrijgbaar als eetkamerstoel en als armstoel. 

 

Studio HENK Oblique in Utrecht

Maakt jouw hart ook een sprongetje van geluk bij het zien van de stoel en wandkast Oblique van Studio HENK? Neem dan vooral een kijkje in onze winkel in Utrecht en ontdek alle mogelijkheden van deze stoel en aanpasbare wandkast.