3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-04 Door: eLiving

Drijvend in het water met de Fatboy Floatzac

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en het kwik blijft maar stijgen. Hoe heerlijk is het dan om verkoeling aan het water te zoeken? Je favoriete Fatboy zitzak of Lamzac kan dan natuurlijk met je mee, maar wat dacht je van een zitzak die ook in het water kan?

 

Fatboy Floatzac 

Met de Floatzac-waterzitzak heb je het beste van twee werelden. Je kunt nu niet alleen ultiem genieten op het droge, maar ook in het water. De Fatboy Floatzac is namelijk gevuld met sneldrogende en waterbestendige parels. Hierdoor kun je uren rond blijven drijven op het water. En als je dan weer toe bent aan wat vaste land onder je voeten, dan haal je de zitzak gewoon weer uit het water. Door de handige verstelbare riemen gaat dit heel eenvoudig en door de stevige stof aan de onderkant, kan het water weer weglopen. Binnen no-time lig je weer aan het water in plaats van in het water (en andersom)!

 

Waterzitzak 

De Fatboy Floatzac is verkrijgbaar in de hippe kleuren houtskool, marineblauw, oranje, rood en sandy taupe. De kleuren zijn chloorbestendig, zodat je zeker weet dat jouw favoriete kleur ook die kleur blijft als je een paar rondjes in het zwembad maakt. Op welke kleur Floatzac zie jij zelf al helemaal op in het water liggen?