3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-11 Door: eLIVING

10x Sinterklaascadeaus voor in je interieur voor minder dan €20

De Sint is weer onderweg naar Nederland en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit jaar wordt misschien wel het creatiefste jaar van allemaal, want veel dobbelspellen, surprises of pakjesavonden zullen dit jaar anders dan anders zijn. Maar wat dacht je van een (anoniem) cadeautje met de post? Of zet je cadeautje voor de deur van je lootje, klop aan en maak dat je weg komt. Ook een schoencadeautje doet het altijd goed. Op deze manier kun je toch een vriend(in), huisgenoot, familielid of collega verassen met een Sinterklaascadeau. 

 

Sinterklaascadeaus voor minder dan € 20

Ben je op zoek naar een leuk interieur sinterklaascadeau en kun je wel wat hulp gebruiken? Ontdek dan onze favorieten Sinterklaascadeaus voor minder dan € 20. 


   

Snackset Tray

Om een lekker hapje op te serveren of gewoon voor de sier. 
Met een wijntje erbij of een lekker glaasje bier.
Deze snackset bestaat uit een houten schaaltje, een mesje van essenhout met hoorn en een acaciahouten plank. 
Dan is toch alles wat je nodig hebt voor een knus avondje op de bank?  
 
 
   

Onderzetters Sara

Deze onderzetters zijn niet alleen stijlvol, maar het zijn ook echt handige dingen.
Je houdt je tafel mooi en je voorkomt kringen. Leuk voor tijdens een borrel of een romantisch diner. Is dat geen top idee? 
 
   

Wasmand 

Met deze wasmand is de was doen niet moeilijk meer. Je slaagt waarschijnlijk in één keer. Je kunt de wasmand natuurlijk ook gebruiken als opbergruimte in de slaapkamer of op de gang. In stijl opbergen is dan ook wel van essentieel belang. 
 
 
   

Geurkaars

Ga lekker zitten, kom tot rust en ontspan. De geur, de gezelligheid en de warmte van deze kaars zorgen ervoor dat dit allemaal kan.
Geen zorgen over de tijd, want deze kaars brand uren. En heb je het glas al gezien dat is bedrukt met sierlijke winterse figuren? 
 
   

Fotolijst Shift

Op het eerste gezicht lijkt fotolijst Shift een normale lijst, maar niets is minder waar. Stop een bijzondere foto erin en je cadeautje is klaar. De voor- en achterkant zijn van glas en laten jouw foto nog mooier uitkomen. Is dat niet mooi meegenomen?  
 
 
   

Metalen hert Rudolph

Zie, de maan schijnt pas net door de bomen, maar wil je toch alvast in kerstsferen komen? Dan moet je bij Rudolph het hert zijn. Hij heeft een messing kleur en is er in het groot en klein. 
 
 
   

Mok Sandy

Lekker knus op de bank, met een warm kopje thee of koffie in je hand. Nog een grote chocoladeletter of bakje pepernoten erbij, dan maak je echt iedereen blij. Deze stijlvolle mok kun je ook nog combineren met andere mokken, borden en schalen, dus misschien moet je toch maar het hele servies halen.. 
 
 

 
 

Wandplank Meert 

Simpel en eenvoudig, maar zeker niet saai. Met een paar persoonlijke dingen wordt deze wandplank helemaal fraai. Wandplank Meert past vrijwel in elk interieur, dus hiermee stel je niemand teleur. 
 
 

 
 

Vaas Groove


Zet je droogbloemen maar vast klaar, want vaas Groove is een echt pronkstuk voor in de woonkamer. En zeg nu zelf, dat maakt toch alles aangenamer? Vaas Groove is gemaakt van klei en heeft een verbluffende structuur. Een leuk Sinterklaascadeau is niet altijd duur... 
 
 
     

70's koffiemokken


Deze 70's mokken zijn met de hand afgewerkt en gemaakt van keramiek, hierdoor is ieder kopje ook uniek! Kies de kleur(en) die jij het mooiste vindt. Ga je voor een donkere of lichte tint? Nu rest je alleen nog een mooi lint en de groetjes van de Sint.