3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-02 Door: eLIVING

Barkrukken met karakter

Een open keuken met een kookeiland of een hoge eettafel waar je heerlijk kunt genieten van je ontbijt, diner of borrel. Dat klinkt perfect, toch? Op deze hoogte genieten vraagt natuurlijk wel om een paar stijlvolle barkrukken. Onze favoriete barkrukken met karakter vind je hier. 

 

Een barkruk kopen

Heb je een hoge eettafel of bar, maar weet je niet precies waar je moet beginnen bij jouw zoektocht naar een barkruk? Dat snappen wij maar al te goed. Een barkruk koop je natuurlijk niet elke dag en met de verschillende mogelijkheden kan het aanschaffen van een barkruk soms nog best lastig zijn. Bij het kopen van een barkruk is de hoogte misschien wel één van de belangrijkste punten waar je op moet letten. De meeste barkrukken uit onze collectie zijn verkrijgbaar in twee hoogtes en vergeet ook onze verstelbare barkrukken niet. Maar welke hoogte moet een barkruk hebben? Wij hebben het hier voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig!

 

 

Een barkruk voor elke stijl

Een barkruk die comfortabel zit is natuurlijk geen overbodige luxe en als het even kan is een stijlvolle en mooie barkruk ook wel fijn. Gelukkig vind je in onze collectie barkrukken uiteenlopende stijlen, waardoor voor elke interieurstijl wel een barkruk met karakter te vinden is. Van leren barkrukken tot barkrukken met een zachte velvet stof en van metalen barkrukken tot barkrukken bekleed met stof.

 

Barkrukken met rugleuning

Wil je graag urenlang genieten aan jouw bartafel of hoge eettafel? Kijk dan eens naar barkrukken met een rugleuning. Een rugleuning geeft meer comfort en zorgt voor een fijne zithouding. Bekijk hieronder de leukste barkrukken met rugleuning.

  
1. Dutchbone Barkruk Franky  2. Zuiver Barkruk Feston


3. Zuiver Barkruk Albert Kuip 4. Zuiver barstoel Spike

      
  
5. Zuiver barstoel Brit 6. Zuiver barstoel Jort



Meer barkrukken van Dutchbone of Zuiver zien? Je bekijkt alle barkrukken hier.