3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-05 Door: eLIVING

7 Outdoor items die je wilt hebben deze zomer

De zomer is in zicht. Ok, nog even geduld. Het weer werkt voor nu nog niet helemaal mee, maar het kan nu niet meer lang duren. Hoogste tijd om de leukste outdoor items voor deze zomer te scoren. Lees snel verder en ontdek welke outdoor items je moet hebben!

Fatboy hangmat Headdemock


Met zomerse temperaturen zie jij jezelf toch ook al helemaal hangen in deze hangmat? In de zon of in de schaduw en eventueel een lekker drankje erbij. De Fatboy Headdemock hangmat heb je in een handomdraai opgezet waar je maar wilt. Voor je het weet lig je dus heerlijk te loungen in deze comfortabele en super brede hangmat. Hier val je niet zomaar uit en dat is ook wel eens fijn. De Headdemock hangmat is verkrijgbaar in de meest vrolijke kleurtjes, dus laat de zomer maar komen.



Fatboy Buggle-Up Outdoor


Is dat hangen toch niet helemaal aan jou besteed? Dan kun je altijd nog voor de ultieme veelzijdige zitzak gaan: de Buggle-Up outdoor. Zitten, liggen, het kan allemaal op deze zitzak en het slimme design zorgt er bovendien voor dat je van een één persoonsplek een knusse tweepersoons lounge kunt maken. Knap, praktisch én multifunctioneel. Deze zitzak wil je toch hebben?



Fatboy Floatzac

 
Normaal zetten we geen twee zitzakken in één rijtje, maar voor deze zitzak maken we graag een uitzondering. De Fatboy Floatzac is namelijk niet alleen perfect om te loungen aan het water, maar ook op het water! Wat? Ja, je leest het goed. Deze zitzak is gevuld met sneldrogende, waterbestendige EPS parels. Zo kun je hem ook als waterzitzak gebruiken en hij zinkt niet! De onderkant is gemaakt van een meshstof, hierdoor kan het water weglopen en met behulp van de verstelbare riemen haal je de zitzak makkelijk uit het water. En deze Floatzac is uv-, water- en vlekbestendig en verkrijgbaar in hippe, chloorbestendige kleuren. Voor welke kleur kies jij?



Zuiver koelbox Be Cool


Je kent het vast wel: hang je lekker in je hangmat, zit je heerlijk op je zitzak of heb je een klein feestje in de tuin en dan krijg je opeens dorst. Tijd voor een drankje, maar waarom naar binnen lopen als je de drankjes ook binnen handbereik kunt hebben? Met de Zuiver koelbox Be Cool is naar de koelkast lopen verleden tijd. Deze Be Cool rol je namelijk overal naar toe en ook aan een flessenopener is gedacht. De flessenopener is bevestigd aan de koelbox en daaronder bevindt zich een bakje waar de dopjes in worden opgevangen. Wij weten wel wie deze zomer lekker kan blijven hangen, liggen of zitten!



Fatboy parasol


We verlangen nu wel naar de zon, maar soms is het ook fijn om even te ontsnappen aan deze vrolijke gele bol. Een parasol is dan de perfecte oplossing. Met een parasol kun je nog steeds buiten genieten, maar dan heerlijk in de schaduw. De parasols van Fatboy beschermen ook tegen de UV-straling van de zon. Even goed insmeren en plaatsnemen onder de parasol en je kunt ultiem genieten van het buitenzijn. Een parasol is eigenlijk onmisbaar in de tuin als je het ons vraagt.



Fatboy buitenverlichting


Houd jij er ook van om in de zomer tot in de late avonduurtjes lekker buiten zitten? Dan is een lampje wel zo fijn. Dan zie je tenminste tegen wie je praat of wat je leest! Met de buitenlamp Edison the Petit ben je niet alleen zeker van een lichtpuntje, maar ook van een knappe lamp de gezien mag worden. Een win-win situatie als je het ons vraagt. Een bijkomend voordeel is dat deze lamp draadloos is. Van binnen, naar buiten in de tuin en weer terug: deze Fatboy lampjes neem je overal mee naar toe. En als de zomer voorbij is, dan verdient deze lamp toch ook een plekje in huis?



Buitenvloerkleden


Net als binnen kunnen vloerkleden ook buiten voor extra sfeer en gezelligheid zorgen! Of dit nu een vloerkleed voor onder de tuintafel is, bij de loungeset of misschien wel voor onder de hangmat. Met een buitenvloerkleed zorg je voor de perfecte aanvulling voor je tuin of balkon. Ontdek de mooiste buitenvloerkleden van Zuiver en Fatboy en kies jouw favoriet!