3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
12-05 Door: eLIVING

Dit zijn alle Fatboy zitzakken op een rij

Wist je dat de eerste Fatboy zitzak meer dan 20 jaar geleden ontwikkeld is? Door de jaren heen heeft het merk zich ontwikkeld en vind je heel veel verschillende zitzakken! Maar welke Fatboy zitzakken zijn er nu allemaal?

 

Fatboy zitzak Original


Het begon allemaal met de bekende, iconische nylon Fatboy zitzak Original. De zitzak zorgt voor een ultiem comfort en het sterke nylon van de zitzak is bijna onverwoestbaar. Je kunt kiezen voor verschillende vrolijk kleuren welke allemaal een water- en vuilafstotende finish hebben. De Fatboy zitzak is gevuld met héél véél kleine bolletjes. Hierdoor volgen de Fatboy zitzakken de contouren van je lichaam en dat zorgt er weer voor dat jij heerlijk kunt loungen! 

 

 

Fatboy zitzak Original Junior

Ook aan de kleintjes is gedacht, want de Fatboy zitzak Original Junior is speciaal gemaakt voor kinderen. De zitzak heeft hetzelfde comfort, maar is alleen iets kleiner. De Junior zitzak is sterk en afwasbaar en verkrijgbaar in Nylon en Stonewashed. Aan kleuren geen gebrek, want beide zitzakken zijn in heel veel leuke kleuren verkrijgbaar! 

 

 

Fatboy zitzak Original Outdoor 


Als het zonnetje begint te schijnen kun je natuurlijk lekker binnen op je Fatboy zitzak blijven zitten, maar als je het ons vraagt is buiten chillen veel beter! Gelukkig heeft Fatboy daar wat op bedacht: de Fatboy Original Outdoor zitzak. Het is een stijlvolle, maar stoere zitzak voor  buiten. De zitzak is gemaakt van het hoogwaardige Sunbrella stof die de zitzak beschermd tegen wind, vocht en zon. Bovendien is de zitzak ook nog makkelijk te onderhouden. Net als de zitzak Original is ook de outdoor variant in verschillende kleuren verkrijgbaar.


 

Fatboy zitzak Original Stonewash

Naast de bekende nylon zitzak kun je ook heerlijk wegzakken in de Fatboy zitzak Original Stonewashed. Deze zitzak is gemaakt  van 100% stonewashed katoen en voelt heerlijk zacht aan. De Original Stonewashed zitzak is verkrijgbaar in verschillende fijne, milde kleuren en passen daarom naadloos in elk interieur. 

 

Fatboy zitzak Original Slim Velvet

Fluweelzachte zitzakken. Hebben ze het over velvet zitzakken? Ja, echt waar. Fatboy heeft de zitzak Original in een nieuw jasje gestoken en daar zijn wij heel blij mee! Het fluweelzachte velvet voelt niet alleen zacht aan, maar straalt ook luxe uit. Fatboy zitzak Original Slim velvet heeft een verfijnd formaat, waardoor je deze zitzak vrijwel in elke kamer kwijt kunt. Plof neer op deze velvet zitzak en ervaar zelf hoe comfortabel deze zitzak is. 


 

Fatboy zitzak Original Slim Teddy

Wil je echt knuffelen? Ga dan voor de Fatboy zitzak Original Slim Teddy. Deze zitzak is de nieuwste van het stel en leverbaar in juni 2020. De Original Slim Teddy is gemaakt voor binnen met een superzachte hoes en een hoge aaibaarheidsfactor. De knusse zitzak Slim Teddy is net een formaatje kleiner dan de iconische zitzak en past daardoor vrijwel in elke woon-of slaapkamer. Ben jij klaar om te knuffelen?  


 

Fatboy zitzak Buggle-Up

Op zoek naar een multifunctionele zitzak? Dan moet je bij de Fatboy zitzak Buggle-Up zijn. Door het design maak je in een handomdraai van een éénpersoons plek een knusse tweepersoons plek. De zitzak Buggle-Up is gemaakt van een hoogwaardig UV-, water- en vuilafstotende stof, waardoor je niet alleen binnen, maar ook buiten kunt genieten van deze zitzak.Net als de Fatboy zitzak Original is ook de Buggle-Up in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

Fatboy zitzak Buggle-Up Outdoor

Wil je een Fatboy zitzak Buggle-Up die speciaal voor buiten is ontworpen? Kies dan voor de Buggle-Up Outdoor. Maak de riemen van de Buggle-Up zitzak vast en je kunt heerlijk rechtop zitten of maak de riemen los en zak lekker onderuit. De Fatboy Buggle-Up outdoor is gemaakt van Sunbrella materiaal. Dit materiaal is UV-bestendig, kleurvast, droogt snel en stoot vuil af. Perfect voor in de tuin, op het terras, in het park of zelfs op de boot! 


 

Fatboy zitzak Orginial Floatzac

Een ander groot favoriet onder de zitzakken is de speciale Originial Floatzac. De Floatzac kun je namelijk niet alleen naast het water gebruiken, maar zelfs in het water! Niet voor niets wordt de Fatboy Original Floatzac ook wel waterzitzak genoemd, want je kunt heerlijk op het water loungen. De Floatzac is voorzien van sneldrogende, waterbestendige parels en de onderkant bestaat uit meshstof. Hierdoor kan het water gewoon weglopen. De riemen aan de Floatzac zorgen ervoor dat je de zitzak gemakkelijk in en uit het water kunt halen. De Fatboy Floatzac is verkrijgbaar in verschillende chloorbestendige kleuren. Wordt dit ook jouw nieuwe vriend deze zomer?