3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-02 Door: eLIVING

Vandaag is rood: Valentijnsdag

Valentijnsdag staat weer voor de deur en hoe kun je dat nu beter vieren dan je huis aan te kleden met de kleur van de liefde? Met de kleur rood in huis wordt het gegarandeerd een liefdevolle dag. 
 
  

De kleur rood in je interieur

Valentijnsdag is dé perfecte dag om meer rood in huis te halen, want rood is natuurlijk dé kleur van de liefde. Rode tinten geven je interieur een knusse en gezellige sfeer en dat is toch precies wat je wilt op Valentijnsdag? Deze kleur is opvallend en smaakvol en combineert onder andere mooi met roze, wit, groen en bruin. Kun jij ook niet wachten om meer rood in huis te halen? Kijk dan snel verder en ontdek de leukste rode items. Happy Valentine's Day!   
 

Rode woonaccessoires

Met woonaccessoires kun je subtiel de rode kleur aan je interieur toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan rode sierkussens. Hiermee creëer je direct een knus en warm gevoel. Warme kleuren en zachte stoffen zijn de perfecte ingrediënten voor een liefdevol avondje op de bank met Valentijnsdag.   
 

Rode eetkamerstoelen

Is subtiel niets voor jou? Met rode eetkamerstoelen in je interieur is van subtiliteit geen sprake. En gaat vier, zes of acht rode eetkamerstoelen jou net wat te ver? Mix en match dan verschillende kleuren eetkamerstoelen met elkaar voor een speels effect. Neem bijvoorbeeld de Zuiver Ridge Rib stoelen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren die ook nog eens mooi met elkaar combineren.

 
 

Rode fauteuil of bank

Een gedurfde manier om rood in je interieur te brengen, is met een rode fauteuil of bank. Hiermee maak je direct een statement in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een fauteuil of bank in een mooie zachte velvet stof. Dit geeft een elegante uitstraling aan je interieur Met een rode fauteuil of bank weet je zeker dat je goed zit met Valentijnsdag. 

 
 

Rood servies

Breng de romantiek naar de keuken met prachtig servies met rode accenten. Neem bijvoorbeeld het HKliving 70’s servies. In dit kleurrijke servies vind je vast en zeker een kopje, bord of schaaltje met accenten van de kleur van de liefde. Leuk om met andere kleuren te combineren voor een feestelijk geheel!

 
 

Rode zitzakken

Wie kent de iconische zitzakken van Fatboy niet? Op de Fatboy zitzak the Original kun je lekker onderuitgezakt relaxen. Deze zitzak is gevuld met duizenden bolletjes, waardoor de zitzak zich precies naar je lichaam vormt. Een knus plekje voor Valentijnsdag als je het ons vraagt.   
 
Valentijnsdag is het perfecte excuus om meer rood in je interieur toe te voegen. Het brengt niet alleen de romantiek naar je interieur, maar het herinnert je er ook aan dat liefde het hele jaar door gevierd kan worden!