3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
27-02 Door: eLIVING

Spiegels combineren

Ga voor een blikvanger in huis en combineer meerdere spiegels met elkaar! Bekijk hier de leukste combinaties.

 

Een ruimte optisch groter laten lijken

Dat spiegels heel erg handig zijn, dat weten we allemaal. Maar wist je dat spiegels ook voor een ruimtelijk effect kunnen zorgen? Een spiegel kan een ruimte namelijk optisch groter laten lijken. Dit komt omdat spiegels licht vangen en dit licht ook weer weerkaatsen.

 

Een spiegel als sieraad aan de wand

Handig zijn spiegels dus in ieder geval, maar spiegels kunnen ook als decoratie dienen. Tegenwoordig zie je de meest stijlvolle spiegels en zijn ze perfect ter decoratie. Ideaal om een ruimte een unieke uitstraling te geven en om een saaie wand op te vrolijken. Bovendien is er geen ruimte waar een spiegel niet tot zijn recht komt. In de hal creëer je meteen een gezellige binnenkomst, maar ook in de woonkamer, keuken, badkamer, toilet of slaapkamer trekken ze de aandacht. 

 

Een spiegel collage

Een spiegel is natuurlijk al erg mooi, maar meerdere spiegels bij elkaar maken het allemaal nog mooier. Het is eigenlijk net als bij fotolijstjes. Ook fotolijstjes kun je perfect combineren met meerdere fotolijstjes en tegenwoordig zie je zelfs een hele fotowand! Wil je een keer wat anders dan een wand vol fotolijstjes? Bekijk hieronder de leukste spiegels bij elkaar en dan snap je waarom ze gecombineerd moeten worden! Mix en match!
 

House Doctor Spiegel The Loop

Over een sieraad aan de wand gesproken! Deze House Doctor spiegels The Loop hebben een dunne rand en geven de spiegels een elegante en stijlvolle uitstraling. The Loop is verkrijgbaar in twee maten en daarom perfect met elkaar te combineren. 

 

Zuiver spiegel Round Wall

Op zichzelf zijn deze spiegels al heel bijzonder, maar samen vormen ze een uniek stel! Spiegel Round Wall van Zuiver weet namelijk wat vrouwen nodig hebben. Het handige vakje dat aan de spiegel bevestigd zit is ideaal voor kleine spullen, zoals haarelastiekjes, klemmetjes of lippenstick. Handig als je nog snel je haar of make-up wil bijwerken voordat je de deur uit gaat. 

 

BePureHome spiegel Chain

Niet één, twee of drie spiegels, maar vier leuke spiegels om met elkaar te combineren! Gebruik je creativiteit en maak de mooiste combinaties met deze Bepurehome spiegels Chain. Weet jij al waar je deze spiegels gaat ophangen?

 

BePureHome spiegel Confess

Niet alleen kun je dezelfde vormen combineren, maar dezelfde materialen combineren kan ook erg mooi zijn! Neem bijvoorbeeld de spiegels BePureHome Sunshine en BePureHome Confess. Doordat deze spiegels een ronde basis hebben en van hetzelfde materiaal in dezelfde kleur gemaakt zijn, kun je deze spiegels perfect combineren! Een speels effect die je niet wilt missen. 

 

Dutchbone spiegel Poke

Voor een stoere en industriële twist aan de wand moet je bij de spiegels Poke zijn. Dutchbone spiegel Poke is verkrijgbaar als vierkant en als rechthoek. Dit maakt het combineren van deze spiegels nog interessanter! 


 

Spiegel Raj

Klein, groter, grootst. Combineer de ronde spiegels Raj in de verschillende maten met elkaar! Spiegel Raj heeft een stoere en moderne uitstraling en is voorzien van een brede zwart metalen rand.