3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
12-07 Door: eLIVING

10x de mooiste woonaccessoires onder de 20 euro

Wie houdt er niet van budgetshopping? Rondsnuffelen tussen de leukste woonaccessoires en dan de mooiste items vinden voor zachte prijsjes. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau of iets voor jezelf, woonaccessoires zijn altijd een goed idee. Maak je huis gezellig en shop de mooiste woonaccessoires onder de 20 euro. 

 

Fotolijstjes

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar met fotolijstje kun je alle kanten op. Kies voor een van je favoriete vakantiekiekjes, een foto met je beste vrienden, een leuke poster of kaart, een zelfgemaakt kunstwerk of een paar mooie droogbloemen. Met fotolijstjes fleur je in een handomdraai je interieur op en onder de 20 euro is de keuze reuze!

 

Vazen

Eigenlijk is één ding zeker: vazen kun je nooit genoeg hebben. En voor minder dan 20 euro kun je een vaas toch al helemaal niet laten staan? Ga je voor een van de stijlvolle glazen vazen of kies je voor een keramieken vaas?

 

Onderzetters

Met onderzetters voorkom je kringen op tafel, maar het zijn ook nog eens leuke cadeaus! De mooie onderzetters van onze Home Label zijn bovendien ook helemaal interieurproof. Geen saaie onderzetters die niet bij het interieur passen, maar stijlvolle onderzetters van hout en marmer en alles daartussenin!

 

Wandrek

Wat dacht je van een woonaccessoire die je ook nog zelf kunt stijlen? We hebben het natuurlijk over de stoere, zwarte wandrekken Meert. Een lege wand in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Dan komt wandrek Meert zeker van pas. Stijl het wandrekje af met je eigen persoonlijke spullen. Mooi en praktische tegelijkertijd!



Wasmand

 
Hoewel de was doen niet bij iedereen tot zijn of haar favoriete bezigheid behoort is een mooie wasmand vaak wel welkom. Een mooie wasmand staat niet alleen leuk in je interieur, maar wedden dat het nu ook leuker is om de was te doen!

 

Dienblad

De eettafel of salontafel aankleden met een mooi dienblad? Kijk eens naar een van deze mooie dienbladen. Leuk om te stijlen met jouw favoriete woonaccessoires of geurkaarsen! Voor elk interieur vind je wel een mooi dienblad!


 

Kopjes

Als echte interieurliefhebber herken je het vast wel: kopjes voor je koffie moeten niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi in je interieur staan. Mooie kopjes moeten gezien worden op de plank in de keuken of op een mooie trolley. Gelukkig zijn er koffiekopjes in alle kleuren en maten. Neem snel een kijkje en kies jouw favoriete kopjes onder de 20 euro!



 

Sierkussens

Welke bank wordt nu niet gezelliger van een paar mooie sierkussens? Voor jezelf is het misschien wat makkelijker uitkiezen dan voor een andere, maar hé, een leuk cadeau voor jezelf mag ook wel eens, toch?

Serveerplanken

Kaasjes, smeersels en zoutjes. Alles in huis voor een gezellig avondje? Dan kan een serveerplank natuurlijk niet ontbreken. Leuk om cadeau te geven, maar ook om te krijgen! 

 

Schalen

Al die lekkere hapjes voor bij de borrel smaken nog beter als ze mooi opgediend worden. En komen schalen niet altijd van pas? Wij kunnen er in ieder geval niet genoeg van krijgen. Nu nog leuk inpakken en je hebt het perfecte cadeau voor onder de 20 euro!