3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
13-12 Door: eLIVING

Dit nieuwe servies wil je hebben!

Een mooi servies maakt niet alleen indruk op je gasten, maar het zorgt ook voor een gezellige sfeer aan tafel. Nodig je gasten maar vast uit, want met dit nieuwe servies wordt elk diner een feestje!

 

De invloed van de kleur van servies

Servies koop je vaak omdat je het mooi vindt, maar wist je dat de kleur van je servies ook invloed kan hebben op de smaak van het eten? Hoe groter het contrast tussen de kleur van het bord en de kleur van het gerecht, hoe intenser je de smaken van het gerecht beleefd. En serveer je aardbeienmousse als nagerecht? Kies dan voor een wit bord in plaats van een zwart bord. De mousse lijkt op een wit bord namelijk meer roze en dat associëren we weer met zoet! Voor popcorn ligt dat weer anders, want zoete popcorn smaakt juist zoeter in een gekleurd schaaltje.

 

Serviesset Sandy

Hoe dan ook, een mooi servies dat willen we allemaal toch? Ontdek bijvoorbeeld onze nieuwe servies Sandy. Dit servies is gemaakt van stoneware. Stoneware heeft de stevige eigenschappen van porselein en tegelijkertijd de warme uitstraling van aardewerk. Daarbij komt dat dit servies ook nog aan de boven- en binnenkant in glazuur is gedipt, waardoor dit servies nog mooier wordt. De natuurtinten van het servies Sandy zorgen voor een warme en rustige uitstraling. Perfect voor in elk interieur en voor een lekkere zoete aardbeienmousse! 
   
 
 
 Schaaltje Sandy M

Schaaltje Sandy L 

Saladeschaal Sandy Bord Sandy 
       
 Mok Sandy Kopje Sandy Karaf Sandy  Serviesset Sandy 
 

Serviesset Gina

Ga je liever voor groen gekleurd servies? Dan is onze nieuwe servies Gina misschien wel wat voor jou. Het servies heeft een prachtige zachte groene kleur en fleurt elke plank, kast of trolley op! Zelfs als je het servies niet gebruikt staat het mooi als decoratie. Ook Gina is gemaakt van stoneware en gedipt in glazuur. Dit servies is niet alleen leuk om te hebben, maar ook om te geven als cadeau!
 
     
Schaaltje Gina S  Schaaltje Gina M Schaaltje Gina L Ontbijtbord Gina

Dinerbord Gina  Mok Gina  Kopje Gina Serviesset Gina