3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
18-05 Door: eLIVING

De kracht van gekleurd kunststof in je interieur

Kunststof is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van je interieur. Maar kunststof heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan in de wereld van interieur. Door te spelen met kleur, vorm en textuur zijn kunststof meubels en woonaccessoires niet meer weg te denken uit een modern en sfeervol interieur! 

 

Gekleurd kunststof in een interieur

Het gebruik van gekleurd kunststof voegt een eigentijdse uitstraling toe aan elk interieur. Met de nieuwste technologieën worden de mooiste en indrukwekkendste ontwerpen gecreëerd, zoals de lamp Kabuki of de Masters stoel van Kartell. Zie je het al voor je? De prachtige gekleurde kunststof stoelen rondom de eettafel of de opvallende kunststof lamp die een statement maakt in de woonkamer. Maar ook woonaccessoires van kunststof kunnen een blikvanger in je interieur zijn. Een vaas die geen bos bloemen nodig heeft om te stralen, maar al zonder enige moeite de show steelt. Met gekleurd kunststof in je interieur kun je alle kanten op! 



Kunststof in verschillende kleuren en tinten

Met kunststof heb je een breed scala aan kleurmogelijkheden. Kunststof is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten waarmee je in elk interieur uit de voeten kunt. Of je nu kiest voor gedurfde en levendige kleuren of juist voor zachte pasteltinten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Helemaal als je bedenkt dat gekleurd kunststof transparant én niet-transparant kan zijn.

Zo laat transparante kunststof op een subtiele manier licht door in je huis, waardoor de ruimte meer lucht krijgt. Hierdoor is kunststof een perfecte toevoeging voor een kleinere ruimte. De ruimte lijkt hierdoor minder vol en dat is precies wat je wilt in een kleinere ruimte. Bovendien kan transparant kunststof ook het licht weerkaatsen als een soort spiegel. En dit zorgt voor een nog ruimtelijke ervaring. Dat is waarom transparant in je interieur werkt! Naast het gebruik van transparant kunststof zijn er meer tips voor het inrichten van een kleine ruimte.


 

Gekleurd kunststof duurzaam en functioneel

Gekleurd kunststof is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en functioneel. Meubels en woonaccessoires van kunststof gaan vaak lang mee en worden vaak gemaakt van gerecyclede materialen. Maar ze zijn ook gemakkelijk schoon te houden en licht van gewicht. Hierdoor kun je ze gemakkelijk verplaatsen en heb je de flexibiliteit om je interieurindeling vaker dan een keer aan te passen. Dit maakt kunststof een veelzijdig en praktische keuze als je zowel op zoekt bent naar stijl en functionaliteit. 

Wil je gekleurd kunststof ook in huis halen? Ontdek de mooiste, kleurrijkste kunststof meubels en accessoires en geef je interieur ook wat kleur!