3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-04 Door: eLIVING

Gravure Serie

De serie Gravure bestaat uit een tv-meubel, dressoir en kast. Niet alleen combineren deze meubels perfect met elkaar, maar ze zijn ook nog verkrijgbaar in verschillende kleursamenstellingen. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende kleuren voor de kast én de deurtjes. Ga je voor een lichte kleur, zoals naturel eiken? Een donkere kleur, zoals bruin essen of zwart grenen? Of ga je misschien wel voor een combinatie tussen licht en donker? Aan jou de keuze! 

 

TV-meubel Gravure

Heb je voldoende ruimte voor een tv-meubel? Dan heb je met tv-meubel Gravure niet alleen een mooie kast, maar ook genoeg opbergruimte. Het tv-meubel is 180 cm breed en is voorzien van drie deuren. Ook aan het wegwerken van de kabels is gedacht, want aan de achterkant bevindt zich hier een gat voor. Het onderstel van tv-meubel Gravure is 15 cm hoog, waardoor het tv-meubel een slanke en luchtige uitstraling krijgt. Nu alleen nog kiezen voor welke kleur je gaat. 


 

Dressoir Gravure

Net als tv-meubel Gravure is ook dressoir Gravure een slank en luchtig meubel. Het dressoir Gravure is voorzien van drie deurtjes met daarachter een legplank die de ruimte opgedeeld in vakken. De afmeting van dit dressoir is 85 x 180 x 46 cm (h x b x d). Net als bij tv-meubel Gravure kan gekozen worden uit verschillende kleuren voor de kast én voor de deurtjes. 


 

Kast Gravure

Met de hoge kast Gravure maak je het plaatje helemaal compleet. De kast heeft een speelse lijnenspel, waardoor vakken van verschillende grootte ontstaan. Hier kun je jouw leukste woonaccessoires of mooiste souvenirs laten pronken. Ook aan spullen die je liever niet in het zicht bewaard is gedacht. De kast is aan de onderkant voorzien van twee deuren met daarachter een legplank. De kast Gravure staat net als zijn andere familieleden op pootjes.