3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-04 Door: eLIVING

3x accessoires voor in de badkamer

De badkamer is de plek waar we de dag beginnen en eindigen, maar toch wordt deze plek soms nog wel eens vergeten als het om sfeer gaat. Wil je voortaan ook je ochtend- en avondritueel uitvoeren in een sfeervolle badkamer? Met deze drie accessoires heb je in een handomdraai een sfeervolle badkamer en waan je je in een stijlvolle oase waar je helemaal tot rust kunt komen. 

 

Spiegels

Een spiegel is een van de accessoires in de badkamer die bijna nooit ontbreekt. Maar wist je dat de grote en de vorm van een spiegel invloed heeft op de sfeer in de badkamer? Een spiegel weerkaatst licht. Dit is ook precies de reden waarom een kleinere badkamer optisch groter lijkt als je een grote spiegel ophangt. De vorm van een spiegel heeft ook invloed op de sfeer in een badkamer. Een rechthoekige spiegel zorgt voor een moderne en strakke uitstraling en een ronde spiegel zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. Ronde vormen doorbreken namelijk de strakke lijnen in een interieur en dat zorgt voor een vriendelijke uitstraling.

 

 

Opbergmanden


Wil je meer opbergruimte in de badkamer? Probeer eens een stijlvolle opbergmand gemaakt van natuurlijk materiaal, zoals riet of rotan. Dit geeft namelijk nog meer sfeer aan de badkamer. Een win-win situatie dus! Meer opbergruimte en meer sfeer! En zeg nu zelf, voor een opbergmandje is toch altijd wel plek?

  

 

Zeeppompjes en zeep in de badkamer

Sfeer en gezelligheid maken de badkamer tot een fijne plek, maar een heerlijk geurtje doet natuurlijk ook wat met ons humeur. Een zeeppompje is daarom de ideale accessoire voor een badkamer. Zeep is niet alleen een gezellige toevoeging aan de badkamer, maar het is natuurlijk ook erg praktisch. Neem bijvoorbeeld de biologische gecertificeerde handzeep van Meraki. Verkrijgbaar in een stijlvol flesje die in vrijwel elke badkamer past en dan hebben we het nog niet over de heerlijke, frisse geur gehad!