3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
13-03 Door: eLiving

5 leuke bijzettafels

Wat is een interieur zonder bijzettafels? Een bijzettafel als salontafel, naast de bank voor je favoriete boek of als nachtkastje naast je bed. Eigenlijk zijn bijzettafels onmisbaar! Daarom hebben we voor jou de vijf leukste bijzettafels op een rijtje gezet. 


#1 Bijzettafel Cupid Marble

Marmer is weer helemaal terug van weggeweest. Zuiver bijzettafel Cupid Marble laat je hart sneller kloppen. Dit mooie tafeltje is verkrijgbaar in zwart en wit. Voor welke kleur ga jij?

 

#2 Bijzettafels Stalwart

Zijn de mooie bronzen pootjes van de bijzettafels Stalwart van Dutchbone je al opgevallen? Het matcht perfect bij het zwarte staal. En het leuke is: je hebt meteen twee bijzettafels!  

 

#3 Bijzettafel Pilastro

Bij het zien van bijzettafel Pilastro krijg je direct een glimlach op je gezicht. Dit vrolijke bijzettafeltje is verkrijgbaar in de mooiste en vrolijkste kleuren! Meer kleurrijke bijzettafels vind je hier.

 

#4 Bijzettafel Snow

Met bijzettafel Snow kun je alle kanten op. Deze leuke bijzettafeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen én kleuren. . Maak de combinatie die jij het mooiste vindt! #5 Bijzettafel Sharing

Bijzettafel Sharing van BePureHome is super functioneel. Door de hoogte van Sharing past hij precies over de bank. Ideaal om je drinken of je favoriete snack op te zetten. Zo hoef je niet meer van de bank te komen!