3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-10 Door: eLIVING

Banken met ronde vormen

De afgelopen tijd zien we steeds meer ronde meubels en accessoires verschijnen. Organische vormen zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Niet zo gek, want ronde vormen zorgen voor een natuurlijke en zachte uitstraling. Bovendien breken de ronde vormen de rechte en strakke lijnen in ons interieur.

Ronde meubels en woonaccessoires

Eerder zagen we al de comeback van de ronde tafel. Hiervan werd al snel duidelijk dat deze voor nog meer gezelligheid in de eetkamer zorgt! Maar ook ronde sierkussens, ronde wanddecoratie en ronde vloerkleden zijn niet meer weg te denken. Wil je nu in één klap de strakke lijnen in je interieur aanpakken? Dan zijn banken met ronde vormen de perfecte oplossing.



HKliving bank Jax


Banken met ronde vormen zijn helemaal van deze tijd. Lang hoef je dus niet te zoeken naar een bank met ronde vormen. Inmiddels vind je deze organische banken in verschillende stijlen, zodat er altijd wel een bank met ronde vormen bij jouw interieurstijl past. Een prachtige, stijlvolle bank met ronde vormen is bank Jax van HKliving. Combineer de verschillende elementen tot jouw favoriete bank en stel je eigen bank samen.



Bank Bag


Een andere bank met ronde vormen is de fluweelzachte velvet bank Bag. Je kunt het ronde hoekelement koppelen aan het rechte element of gebruik bank Bag als losstaande bank. Ook over de kleuren is nagedacht, want deze fijne bank is verkrijgbaar in verschillende mooie velvet kleuren. Voor welke kleur ga jij?



Bank Porto


Liever een bank met rechte lijnen en een subtiele ronding? Dan is hoekbank Porto misschien wat voor jou. De bank is voorzien van lendekussens voor nog meer comfort. Ontdek alle mogelijkheden in onze winkel.



Bank Portofino

Net als bank Porto is ook bank Portofino voorzien van subtiele ronde vormen. Deze moderne bank heeft een ronde hoek aan de voorkant en ook de achterkant van deze bank loopt in een ronding. Een tijdloze bank als je het ons vraagt. 

 

Bank Rox


Rond, ronder, rondst. Wil je voor een echte ronde blikvanger gaan? Dan is bank Rox misschien wel wat voor jou. Bij deze ronde bank lopen de lijnen vloeiend in elkaar over en creëer je een aangename verassing in je woonkamer. Zie jij bank Rox al in jouw woonkamer staan?


 

Bank Coco

Zacht, rond en helemaal naar wens samen te stellen. Met de modulaire bank Coco voeg je zoveel rondingen toe als dat je zelf wilt. Combineer de elementen tot jouw ideale bank met ronde vormen. En wist je dat bank Coco verkrijgbaar is in veel, heel veel verschillende kleuren en stoffen? Misschien is de perfecte bank voor jou wel binnen handbereik!


 

Ronde vormen in je interieur


Is een bank met ronde vormen net iets te veel voor jou? Geef dan je interieur de zachte uitstraling met andere ronde meubels of woonaccessoires. Het toevoegen van ronde vormen in je interieur hoeft niet moeilijk te zijn, want tegenwoordig vind je overal prachtige ronde meubels en woonaccessoires! Voor welke ronde vormen in huis ga jij?