3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-04 Door: eLiving

5x multifunctionele buitenverlichting

Tuinverlichting uitzoeken kan soms nog best lastig zijn. Helemaal als je geen lampen aan je muren of schutting wilt of kan hangen. Met deze multifunctionele buitenverlichting van Fatboy is dat verleden tijd.

 

Hanglamp Bolleke

Niet voor niets heeft deze hanglamp voor buiten de naam Bolleke gekregen, want bol dat is hij zeker. Maar hanglamp Bolleke heeft meer. Met het rubberen koord kun je deze hanglamp namelijk overal eenvoudig ophangen. De lamp is gemaakt van stevig en duurzaam kunststof en is ook nog eens draadloos! Je laad de buitenlamp op door middel van een meegeleverde USB-stick en deze zorgt ervoor dat je tot wel 8 uur licht in je tuin of op je balkon hebt. Bolleke wordt ook geleverd met een afstandsbediening. Zo kun je direct vanuit je heerlijke lounge bank de sterkte van het licht bepalen. Als dat geen multifunctionele buitenverlichting is...

 

Buitenlamp Thierry Le Swinger

In dit rijtje mag deze swingende hanglamp natuurlijk niet ontbreken en ook over zijn multifunctionaliteit is niets gelogen. Thierry Le Swinger is een hanglamp en staande lamp in één. Ook voor deze lamp is een muur of schutting niet nodig, dus je kunt Thierry overal mee naar toe nemen. Naar het park of naar het tuinfeest van je beste vriend. Wil je de buitenlamp ophangen, dan gebruik je gewoon het meegeleverde touw en als je liever voor een staande lamp gaat, dan steek je de lamp met de meegeleverde staander in de grond. Thierry kun je in diverse lichtstanden zetten en in de laagste stand kan deze buitenlamp maar liefst tot 42 uur branden. Is de lamp leeg? Dan kun je de buitenlamp met de bijgeleverde USB kabel weer opladen.

    

Buitenlamp RockCoco 12.0

De transparante Rockcoco is de éérste kroonlucht die je zowel binnen als buiten kun ophangen. De transparante kroonluchter is voorzien van het iconische rode bedrading en het design geeft de buitenlamp een brocante, maar moderne twist. Deze kroonluchter voor buiten is voorzien van LED technologie en kun je met een afstandsbediening op de gewenste lichtsterkte zetten. De afstandsbediening heeft een bereik van 10 meter, dus je kunt gewoon blijven zitten.

 

Buitenlamp Lampie-on

Deze leuke draadloze lantaarn is de ideale gast op elk feestje. Je hangt deze Fatboy buitenlamp Lampie-on makkelijk op aan de haak of je zet hem neer waar je maar wilt. Zonder licht kom je niet te zitten, want deze buitenlamp kan wel tot 9 uur branden. En vind je zijn witte look iets te saai? Kies dan uit één van de 23 verschillende Cappie-on’s. Deze  lampenkapjes zijn speciaal ontwikkeld voor deze lantaarn en maken jouw feestje nog vrolijker!

 

Buitenlamp Edison the Giant

De Edison the Giant is het nieuwste lid van de Edison familie. Met zijn 182 cm hoog is dit de langste buitenlamp uit de Edison familie. Deze vloerlamp beschikt over een handige dimmer en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. The Giant is dimbaar in drie verschillende standen. Is Edison the Giant iets te gigantisch voor jou? Maak dan kennis met Fatboy Edison the Petit, Medium of Grand en voorzie je tuin ook van sfeervolle verlichting.