3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
22-02 Door: eLIVING

BePureHome Bank Rodeo Classic nu ook in velvet

Heb jij de BePureHome bank Rodeo Classic al gespot? Deze bank heeft een nieuw jasje gekregen!

 

BePureHome Bank Rodeo

De banken van BePureHome zijn erg populair en zo ook de BePureHome Rodeo banken. De Rodeo bank is een heerlijke grote bank, met een stoere, moderne en eigentijdse uitstraling. Daarnaast heeft de Rodeo bank een slank design, waardoor de bank een luchtige uitstraling krijgt. Ook aan de kleinere ruimtes is gedacht, want naast de 3-zits bank is de Rodeo ook als 2,5-zits bank verkrijgbaar. En wil je de uitstraling helemaal compleet maken? Dan is daar de Rodeo loveseat nog. Een grote comfortabele fauteuil waar je zo heerlijk in zit, dat je daar het liefst de hele dag in blijft zitten.  
  

 

BePureHome Rodeo bank Classic

Als echte Rodeo fan heb je vast en zeker ook zeker gehoord van de Rodeo bank Classic. Net zo stijlvol als zijn broertje, maar met enkele kleine verschillen. Kijk je naar het verschil in uiterlijk van deze twee banken, dan valt één ding je meteen op. De Rodeo Classic is namelijk voorzien van gecapitonneerde zitkussens. Kijk je nog wat verder dan zie je dat de 3-zits Rodeo Classic twee zitkussens en rugkussens heeft in vergelijking tot zijn broertje de 3-zits Rodeo die er drie heeft. Behalve dat beide Rodeo banken erg comfortabel zijn, vind je ook hier een klein verschil tussen. De BePureHome bank Rodeo Classic heeft een iets stevigere zit in vergelijking met de Rodeo. Het is net waar je persoonlijke voorkeur ligt, dus kom vooral proefzitten op deze stijlvolle banken! 


 

BePureHome Rodeo Classic Velvet

BepureHome Rodeo Classic was al verkrijgbaar in het stoere eco-leer in de kleuren cognac en zwart. Nu komt daar de kleur army bij! Maar het wordt nog mooier, want de BePureHome Rodeo Classic is nu ook verkrijgbaar in vrolijke velvet kleuren! Heb jij deze nieuwe kleuren waarin de Rodeo Classic verkrijgbaar is al gespot? Een tijdje terug werd de nieuwste velvet kleur voor de Rodeo bank aangekondigd en naast alle andere vrolijke velvet kleuren is de Rodeo Classic ook in deze nieuwe velvet kleur verkrijgbaar! De keuze tussen de Rodeo bank en de Rodeo bank Classic wordt nu misschien nog lastiger, maar ook zeker leuker! En vergeet de bijpassende Rodeo Classic fauteuil in het velvet niet. Staat de Rodeo bank Classic velvet al op jouw verlanglijstje?