3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-02 Door: eLIVING

De muurkleur achter hoekbank Texas

We krijgen vaak de vraag welke kleur groen gebruikt is op de muur achter onze hoekbank Texas. Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de muurkleur achter hoekbank Texas van onze Home Label collectie? Het antwoord delen we natuurlijk graag met jou!


Hoekbank Texas

Hoekbank Texas is één van onze favoriete banken. De reden hiervoor steken we niet onder stoelen en banken. Deze bank is namelijk uiterst stijlvol en is verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren en opstellingen. De cognac leren versie doet hier nog een schepje bovenop, want de kleur cognac is erg makkelijk te combineren met andere kleuren. Natuurlijk doet een witte muur het ook goed bij deze bank, maar een kleurtje op de wand geeft meteen een hele andere uitstraling.


 

Groen, groener, groenst

De kleur groen gaat bijvoorbeeld erg goed samen met de kleur cognac en dat is precies de reden waarom wij voor een groene kleur gekozen hebben. Maar welke kleur hebben we nu gebruikt? Wij kozen voor de kleur Forest Green (NCS S7005G807). Kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met deze kleur? 

Staat bank Texas ook bij jouw thuis met deze kleur op de muur? Deel dan vooral jouw foto met ons! Vinden we leuk!