3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-11 Door: eLIVING

Zo maak je de Fatboy zitzakken schoon!

Eerder hebben we alle soorten Fatboy zitzakken op een rijtje gezet, maar hoe maak je deze zitzakken eigenlijk schoon? De collectie zitzakken bestaan uit verschillende materialen en daarom is er voor elk materiaal weer een andere methode. Kijk snel hoe je jouw Fatboy zitzak weer schoonmaakt! 

 

Zitzak Original wassen

De Fatboy Original is de bekendste zitzak en sinds 2002 is deze comfortabele zitzak wereldwijd bekend! De hoes van deze zitzak kun je gemakkelijk schoonmaken met lauwwarm water, groene zeep en een doek. Makkelijker dan dit wordt het niet.

  

 

Zitzak Stonewashed wassen

Heerlijk wegzakken doe je in de 100% stonewashed katoenen zitzak. De hoes van de Stonewashed zitzak kun je binnenstebuiten wassen op 30 graden met gesloten rits, maar alléén met wasmiddel zonder bleek.

 

 

Zitzak Outdoor wassen

Jouw favoriete zitzak ook buiten? Dan zit je met de Fatboy outdoor zitzak zeker goed. Hoewel de zitzak bestand is tegen wind, vocht en zon kan het natuurlijk voorkomen dat de zitzak een beetje vies wordt. De hoes kun je gelukkig zonder problemen wassen op 30 graden. Wel moet je de hoes binnenstebuiten wassen met gesloten rits en alléén met wasmiddel zonder bleek. Strijk na het wassen de Outdoor hoes om de eigenschappen weer te activeren.

 

 

Zitzak Slim Velvet wassen

Deze fluweelzachte velvet zitzak past perfect in elk interieur en wil je het liefst elk moment van de dag aanraken. Niet gek dat je de hoes daarom een keer even wil opfrissen. De velvet variant kun je eenvoudig met een vochtige doek schoon deppen (niet wrijven!). Wil je de hoes toch liever wassen? Was de hoes dan binnenstebuiten met de hand en met de rits gesloten.