3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
18-02 Door: eLIVING

Fijn binnenkomen: de leukste items voor in de hal

Een warm welkom willen we allemaal wel, toch? De hal is vaak de eerste plek waar je binnenkomt, maar wordt stiekem ook nog wel eens overgeslagen bij het inrichten van een huis. Met deze items weet je zeker dat je fijn binnenkomt.

 

De hal als verlening van je interieur

De hal is een soort visite kaartje voor de rest van je interieur. Een hal in dezelfde interieurstijl als het rest van het huis zorgt voor een mooie verlenging van je interieur. Dit kun je bijvoorbeeld doen door dezelfde kleur(en) in de hal terug te laten komen. Bij binnenkomst voelt het hierdoor direct als thuiskomen. 

 

Kapstokken

Het zijn natuurlijk kapstokken die niet kunnen ontbreken in een hal. Kapstokken komen in verschillende variaties. Ga je bijvoorbeeld voor een staande kapstok, een wandkapstok of een kapstok met opbergruimte?

   

     

 

Spiegels

Nog even een snelle blik in de spiegel voor je de deur uitgaat. Een spiegel is niet alleen functioneel, maar ook decoratief erg mooi. Spiegels zijn de bekende sierraden aan de muur die iedereen wel wil hebben! Ga je voor een mooie passpiegel of toch een ronde wandspiegel in de hal?

 

 

 

Opbergers 


Opgeruimd staat netjes geldt natuurlijk ook voor de hal. Een kleine opbergkast, sidetable met lades of leuke manden zorgen voor extra opbergruimte. Perfect voor alle mutsen, handschoenen en sjaals.

  

 

Bankje voor in de hal

Leuk als decoratie, maar ook functioneel. Een bankje staat  niet alleen gezellig in een hal, maar is ook handig als je even je schoenen aan- of uitdoet of als je een zware boodschappentas wilt parkeren. 

 

 

Verlichting

Verlichting maakt ook een hal aangenamer en gezelliger. Met verlichting kun je alle kanten op, want tegenwoordig vind je verlichting voor elke interieurstijl. Ga je voor een mooie rotan lamp of toch voor een stoere metalen lamp?