3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
01-06 Door: eLIVING

Fatboy Lamzac

Waar je ook naar toe gaat de Fatboy Lamzac is je beste vriend. Met deze luchtzitzak heb je altijd en overal een heerlijke ligplek. De Lamzac blaas je namelijk gemakkelijk binnen enkele seconden op en er komt geen pomp aan te pas! Beweeg de Lamzac door de lucht om de de zitzak te vullen en sluit hem af met het roll-en-lock-systeem. In een handomdraai heb jij het comfortabelste ligplekje! Op het strand, in het park op een festival of gewoon lekker in de tuin.

 

Compact opbergen

Klaar om weer naar huis te gaan? Dan laat je de Lamzac gewoon weer leeglopen! Vouw hem op in zijn eigen compacte tasje en je bent weer klaar om te gaan. Op naar de volgende plek waar je heerlijk kunt loungen!


 

Water- en vuilafstotend, uv-bestendig en supersterk

De Lamzac is niet alleen super praktisch, maar ook supersterk! De luchtzitzak is daarnaast ook nog water- en vuilafstotend en uv-bestendig. Geen zorgen dus als je je drankje omgooit.


 

Lamzac Familie

Liever zittend de dag doorbrengen? Dan zit je letterlijk en figuurlijk met de Lamzac O helemaal goed! Deze comfortabele fauteuil heb je binnen in een handomdraai staan. Of ga voor de Lamzac L. Deze opblaasbare ligbed heeft genoeg ruimte om uitgebreid te relaxen of lekker te slapen. Met dit heerlijke opblaasbare loungebed kun je overal naar dromenland. De Lamzac O en Lamzac L zijn net zo sterk en waterafstotend als zijn broertje. Voor welke van de drie ga jij?