3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
12-02 Door: eLIVING

Dit zijn de nieuwste Zuiver items

Niets fijner dan met fris en opgeruimd gevoel het nieuwe jaar beginnen. Ben jij jouw huidige bank, kast, stoelen of bijzettafels liever kwijt dan rijk? Of kun je wel een paar nieuwe items gebruiken? Kijk dan snel verder en ontdek de nieuwste Zuiver items van 2020. Wie weet zit daar jouw nieuwe favoriete Zuiver item tussen.


 
 
   

Zuiver bank Summer

Een nieuw favoriet onder de Zuiver banken is bank Summer! Hoewel de naam anders doet vermoeden, is bank Summer een heerlijke bank voor elk seizoen van het jaar. Waarom deze bank dan Summer heet? Dat komt door zijn slanke poten en het luchtige ontwerp. Zuiver bank Summer is de perfecte plek om na een lange dag op neer te ploffen. De Summer serie bestaat uit een 4,5-zits bank, 3-zits bank, fauteuil en hocker.
 
   

Zuiver bijzettafel Victoria

Van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Zuiver bijzettafel Victoria kun je zowel binnen als buiten gebruiken. De keuze is aan jou! Deze bijzettafel is gemaakt van terrazzo en verkrijgbaar in twee kleuren.
 
   

Zuiver vaas Fajen Terrazzo

Dat het materiaal terrazzo zijn weg heeft gevonden in de interieurwereld is zeker niet vreemd. Dit materiaal heeft namelijk een mooie, decoratieve uitstraling, komt in verschillende kleuren en kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen. Zuiver vaas Fajen terrazzo straalt in elk interieur. Haal de droogbloemen maar vast in huis, want deze combineren perfect met vaas Fajen Terrazzo.
 
   

Zuiver klok Pendulum Time Terrazzo

De tijd vliegt voorbij, dus kun je het maar beter zo mooi en leuk mogelijk maken! Met Zuiver klok Pendulum Time terrazzo gaat dat zeker lukken. De klok is gemaakt van terrazzo en heeft een goudkleurige pendulum. Een prachtig item voor in huis, maar pas op: kijk er niet te lang na want de tijd vliegt voorbij!
 

 
   

Zuiver fauteuil Spike

Laat je niet misleiden door de naam van deze fauteuil: Spike. Er komt namelijk geen enkele spike aan te pas! Bij Zuiver fauteuil Spike gaat het om de ronde vormen en het zachte comfort. Zuiver fauteuil Spike is verkrijgbaar met webbing en zonder. Beide fauteuil zijn fantastisch, waardoor kiezen nog moeilijk wordt!
 
   

Zuiver vloerkleed Dream

Dromen komen uit met Zuiver vloerkleed Dream. De zachte pastel kleuren en de overlappende oppervlakte maken dit vloerkleed tot een echt kunstwerk. Zuiver vloerkleed Dream komt in twee kleur composities.
 
   

Zuiver Barbier serie walnoot

Eerder schreven we al over de Zuiver Barbier serie en hoe deze populaire serie zich heeft uitgebreid. In 2020 gaat Zuiver nog een stapje verder, want naast de verschillende Barbier items is de Barbier serie nu ook verkrijgbaar in een walnoot kleur! Wij zijn fan!
 
     

Zuiver sierkussen Beverly



Op zoek naar een sierkussen met een geometrisch en abstract patroon? Dan ben je bij Zuiver sierkussen Beverly aan het juiste adres. Dit sierkussen komt in verschillende kleuren en kun je perfect combineren met andere mooie Zuiver sierkussens.
   

Zuiver vloerlamp Grow


Voor Zuiver vloerlamp Grow heb je geen groene vingers nodig, maar je hebt wel altijd een kamerplant in huis! De serie Grow bestaat uit vier dimbare lampen van verschillende grootte met elk hun eigen exotische kamerplant. 


Zuiver klok Pendulum Time Terrazzo

De tijd vliegt voorbij, dus kan je het maar beter zo mooi en leuk mogelijk maken! Met zuiver klok pendulum time terrazzo gaat dat zeker lukken. De klok is gemaakt van terrazzo en heeft een goudkleurige pendulum. Een prachtig item voor in huis, maar pas op: kijk er niet te lang na want de tijd vliegt voorbij!

Zuiver klok Pendulum Time Terrazzo

De tijd vliegt voorbij, dus kan je het maar beter zo mooi en leuk mogelijk maken! Met zuiver klok pendulum time terrazzo gaat dat zeker lukken. De klok is gemaakt van terrazzo en heeft een goudkleurige pendulum. Een prachtig item voor in huis, maar pas op: kijk er niet te lang na want de tijd vliegt voorbij!