3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-04 Door: eLIVING

Studio HENK wandkast Modular

Wil je graag je spullen opbergen, maar tegelijkertijd ook je favoriete items tentoonstellen? En dat allemaal in één en dezelfde kast? Dan zou wandkast Modular van Studio HENK zomaar eens wat voor jou kunnen zijn! 


Wandkasten

Er zijn genoeg redenen om een wandkast aan te schaffen, maar de zoektocht naar een stijlvolle wandkast kan soms nog best lastig zijn. Helemaal als je op zoek bent naar een wandkast waar je zowel je spullen in op kunt bergen als tentoon stellen. Gelukkig is daar de Studio HENK wandkast Modular!

  

Tegen de wand of in open ruimte

Modular is een functionele wandkast met een slanke en minimalistische uitstraling. Door het open karakter van de wandkast blijft de ruimte toegankelijk en licht. De wandkast kun je tegen een wand plaatsen, maar ook midden in de ruimte. Wil je de kast in een open ruimte plaatsen, vraag dan naar de ‘Stand Alone’ variant.

 

Wandkast zelf samenstellen 

De Studio HENK wandkast kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Het ontwerp kent dan ook talloze mogelijkheden! Zo bestaat de wandkast uit een open systeem, zodat je je favoriete items kunt laten zien. Tegelijkertijd kun je ook gesloten elementen toevoegen. Dit zorgt weer voor ruimte om spullen op te bergen die je liever uit het zicht houdt. De gesloten elementen worden tussen twee planken geklemd, hierdoor kun je ze op elke plek in de wandkast plaatsen! Afhankelijk van de grootte van de kast kun je net zo veel gesloten elementen plaatsen als dat jij wil.


 

Verschillende breedtes en hoogtes

Het zal geen verassing zijn dat met Studio HENK wandkast Modular nog meer mogelijk is! De kast is namelijk verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes. De wandkast begint bij een breedte van 110 cm en kun je uitbreiden tot 200 cm of 290 cm. De hoogte van wandkast Modular begint bij 59 cm en kun je uitbreiden tot 101 cm, 143 cm, 185 cm of 227 cm. Om een speels effect te creëren kun je er ook voor kiezen om planken te selecteren die korter zijn dan de gekozen breedte van de wandkast. Zo kun je bijvoorbeeld in een kast van 290 cm breed twee planken van 110 cm plaatsen, waardoor een deel van 70 cm open blijft. Dit zie je op de rechter afbeelding hieronder. 

Frame kleur en houtkleur kiezen

Tot slot kun je kiezen tussen een wit of zwart frame en tussen verschillende soorten afwerkingen van het eikenhout. Kies je voor naturel light, naturel, wit of zwart?