3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-05 Door: eLiving

De leukste items voor meer roze in je interieur

Kun jij ook niet langer meer ontkennen dat je van roze houdt? De kleur die voor lange tijd omarmd is als symbool voor romantiek? Bekijk dan hier de leukste items voor meer roze in je interieur en laat je hart sneller kloppen!

 

Een roze interieur


De kleur roze roept vaak direct associaties bij iemand op. Is het niet liefde, dan is het wel mierzoet. Maar, het toevoegen van roze aan je interieur kan ook voor een rustgevende uitstraling zorgen met een vleugje speelsheid. Wil je meer roze in je interieur toevoegen, dan hoef je niet direct aan de slag te gaan met een verfkwast en roller. Je kunt namelijk ook heel gemakkelijk roze accenten toevoegen met behulp van woonaccessoires en meubels.

Roze combineer je bovendien ook gemakkelijk met neutrale tinten, zoals wit, beige en grijs. Hierdoor creëer je een elegante en  chique uitstraling. Maar wil je een meer gedurfde uitstraling? Dan kun je roze ook perfect combineren met contrasterende kleuren, zoals blauw, groen of goud. 

 

Van diep roze tot pastel roze


Er is niet maar één kleur roze Dat zou misschien wel makkelijk zijn, maar ook een klein beetje saai. Voor welke tint roze je gaat is dan ook geheel persoonlijk. Wil je liever diep roze in je interieur of ga je meer richting de roze pastelkleuren? Pastelkleuren geven sfeer en warmte aan je interieur en tegenwoordig is bijna elke kleur wel in een pastelversie verkrijgbaar. Diep roze of fel roze geeft juist weer een enorme boost aan je interieur en je creëert zo heel gemakkelijk een echte eyecatcher. Daarbij kun je diep roze of fel roze ook leuk combineren met andere knalkleuren! Durf jij het aan?