3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-09 Door: eLIVING

Fatboy verlichting voor binnen én buiten

Fatboy staat bekend om de iconische zitzakken, maar wist je dat Fatboy veel meer is dan dat? Verlichting is inmiddels niet meer weg te denken uit de Fatboy collectie. Dat is maar goed ook, want deze Fatboy verlichting wil je niet missen.

 

Fatboy verlichting

Een vloerlamp, een tafellamp, een wandlamp of misschien wel een hanglamp? Fatboy heeft het allemaal. De verlichting van Fatboy is niet alleen leuk in huis, maar ook buiten in de tuin of onder de veranda stralen de lampen van Fatboy. Er is niet alleen nagedacht over de vormgeving van deze lampen, maar ook over de praktische kant. Zo zijn alle Fatboy lampen voorzien van LED verlichting en is een groot deel van de lampen zelfs dimbaar en draadloos. Een energie vriendelijke, makkelijk verplaatsbare en stijlvolle lamp! Dat wil jij toch ook?

 

Fatboy verlichting voor buiten

Tijdens de warme zomeravonden is het maar wat lekker om buiten te zitten. Verlichting kan bij deze zwoele zomeravonden dan natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig hoef je voor mooie tuinverlichting niet ver te zoeken, want Fatboy heeft een groot aantal lampen die perfect zijn voor buiten. Hieronder vind je een aantal van onze favorieten. 

1. Fatboy lamp Thierry Le Swinger
Met lamp Thierry Le Swinger haal je niet één, maar twee lampen in huis. Deze lamp wordt namelijk geleverd met een stevig touw én een staander. Hierdoor kun je Thierry aan de boom hangen, maar ook in de grond steken. Handig, want zo kun je deze lamp overal in je tuin een plekje geven en ga je even naar het park? Dan neem je Thierry toch gewoon met je mee? De lamp zorgt in zijn laagste stand voor maar liefst 42 uur licht. De ideale partyganger als je het ons vraagt!


 

2. Fatboy lamp Bolleke
Geen urenlang gepuzzel meer over waar je jouw buitenlamp het beste kunt neerzetten. Fatboy lamp Bolleke maakt het je gemakkelijk, want je hangt hem eenvoudig op dankzij de handige lus. En het wordt nog beter, want dit licht bolletje kun je overal mee naar toe nemen. Fatboy lamp Bolleke is namelijk draadloos en laad je gemakkelijk op via een meegeleverde USB-kabel. Deze vrolijke hanglamp is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en heeft drie lichtstanden. Zo creëer je in een handomdraai de sfeer die bij het moment past. 

 

3. Fatboy lamp Edision the Giant


Maak kennis met de grote broer van de Edison familie: Edision the Giant! En gigantisch dat is hij zeker. De Fatboy Edison the Giant is een staande lamp in een modern jasje en is geschikt voor zowel binnen als buiten. De lamp is maar liefst 182 centimeter hoog en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleurtemperatuur van deze lamp bepaal je zelf, want Edison the Giant is dimbaar in drie verschillende standen. 

 

4. Fatboy lamp RockCoco


Een kroonluchter voor buiten? Dat kan met Fatboy kroonluchter RockCoco! Deze transparante kroonluchter is voorzien van LED verlichting en heeft prachtige details. Zo valt deze kroonluchter extra op door de iconische Fatboy-bedrading en is daarom ook erg leuk voor binnen in huis. Met een afstandsbediening kun je deze lamp dimmen. Moderne wordt het niet!