3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-03 Door: eLIVING

HKliving 70's vazen

Misschien staan ze op je verlanglijstje of heb je ze al in de kast staan: de prachtige 70’s keramiekcollectie van HKliving. Deze collectie neemt je mee naar – hoe kan het ook anders – de jaren 70. Verschillende kleurencombinaties zorgen voor een vrolijke toevoeging aan je interieur.

 

HKliving 70's servies

In de 70’s keramiekcollectie vind je onder andere het 70's servies. Dit servies bestaat uit verschillende soorten mokken, maar ook schalen, borden, potjes, eierdopjes en kannen behoren tot deze grote, elegante collectie. Gelukkig houdt het hier niet op. Naast het 70’s servies vind je in de HKliving keramiekcollectie namelijk ook stijlvolle vazen met dezelfde kleurencombinaties als het servies. Een prachtige toevoeging en ook de vazen kun je perfect met elkaar combineren!


 

HKliving 70’s vazen

Net als het servies brengen de 70’s vazen kleur en vrolijkheid in je interieur en dat zelfs zonder een mooie bos bloemen! De vazen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo kun je voor een bescheiden kleine vaas gaan in de maat XS of juist voor opvallende grote vaas in de maat XL. De vazen verschillen niet alleen in de hoogte, maar ook in de breedte. Net als met het 70’ servies kun je ook de vazen erg goed met elkaar combineren en dit zorgt voor een speels én kleurrijk effect. Mix en match tot je jouw favoriete vazen bij elkaar hebt!