3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-10 Door: eLIVING

Een kijkje in de nieuwe collectie van Zuiver

Hallo nieuwe Zuiver collectie! Twee keer per jaar komt Zuiver met een gloednieuwe collectie, maar dit najaar was de onthulling extra speciaal. Zuiver bestaat namelijk 10 jaar! Ben jij ook benieuwd naar de nieuwe collectie? Ontdek dan hier jouw favoriete item!

 

Nieuwe Zuiver collectie

De nieuwe Zuiver collectie staat in het teken van comfortabel en multifunctioneel meubilair dat toekomstgericht en duurzaam is. Daarnaast zijn texturen en materialen met elkaar gecombineerd en vormen natuurlijke en warme kleuren de basis. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe collectie perfect bij het najaar aansluit. Het wordt steeds kouder en donkerder buiten ,waardoor de behoefte aan warmte en gezelligheid toeneemt. Kijk je mee naar de nieuwe collectie?

 

Modulaire bank Wings

Mooie aardse kleuren en een zachte bouclé stof voeren de boventoon in de modulaire Wings bank. De royale bank heeft een comfortabele zit en de rugleuning is verstelbaar. Hierdoor kun je de bank aanpassen aan jouw stemming: actief of ontspannen. Hoe zit jij het liefst?


 

Vloerkleed Solar

Haal de schoonheid van de Melkweg in huis met vloerkleed Solar van Zuiver!  De kleuren en de magische, wervelende vormen die in het heelal te vinden zijn, vormen de inspiratie voor vloerkleed Solar. Het vloerkleed is in verschillende warme kleuren verkrijgbaar.

 

Sierkussens Scape


Decoreer je bank met de sierkussens Scape van Zuiver. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Hierdoor zijn de kussens Scape perfect om met elkaar te combineren!

 

Vloerlamp Fan Bamboo

Met één blik op vloerlamp Fan Bamboo is het al duidelijk: deze lamp heeft een serene uitstraling. De lamp is voorzien van drie lange statiefpoten gemaakt van bamboe en de kap is gemaakt van linnen. Lamp Fan Bamboo is zowel aan als uit een prachtige lamp om te zien. 

 

Bureau Good Plastic


Een bureau met een verhaal. Good Plastic bureau heeft namelijk een tafelblad gemaakt van milieuvriendelijk plastic en kan op termijn zelfs wéér gerecycled worden. Door het gebruik van ‘good’ plastic bespaar je grondstoffen uit en kost het ook veel minder productie energie. Met bureau Good Plastic haal je dus een verantwoord bureau in huis!

 

Bureaustoel Albert Kuip


Grote kans dat je de Albert Kuip serie al kent. Eetkamerstoelen en armstoelen in verschillende kleuren en materialen. Maar nu is daar ook een bureaustoel bij gekomen. De zitting van de Albert Kuip bureaustoel is gestoffeerd en voorzien van een padding voor nog meer comfort.



 

Zuiver bank Summer

Deze comfortabele Summer bank ken je misschien al, maar wist je dat bank Summer nu in nog twee extra kleuren verkrijgbaar is? De kleuren 'coffee' en 'terra' zijn erbij gekomen en dat betekent nog meer keuze! Voor welke kleur ga jij?