3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
17-02 Door: eLIVING

Haal ook terrazzo in huis!

Wat vind jij van het vrolijke gespikkelde materiaal terrazzo? Waar voorheen terrazzo voornamelijk werd verwerkt tot een keukenblad, wand of vloer, zie je nu ook tafels, klokken, serveerplanken en vazen in terrazzo. Niet zo gek, want terrazzo geeft je interieur een speelse twist!



Wat is terrazzo?

Terrazzo is niet iets van de afgelopen jaren, maar bestaat al enkele honderden jaren en is ontstaan in Italië. Het gespikkelde materiaal was vroeger bovendien een goed alternatief voor mensen die echt marmer niet konden betalen. Terrazzo bestaat namelijk uit restjes marmer in combinatie met andere materialen welke worden samengevoegd tot een nieuw materiaalsoort. Daarnaast is terrazzo naadloos,  stoot- en krasvast, waardoor terrazzo erg geschikt is voor vloeren en keukenbladen. 


Verschillende kleuren terrazzo

Met terrazzo kan eindeloos gevarieerd worden met kleur en motief. Niet zo gek dus dat dit feestelijke gespikkelde materiaal vrijwel in elk interieur past. Dit is het gevolg van de verschillende (gekleurde) materialen die samengeperst worden. Je vindt de nieuwste terrazzo items bijvoorbeeld in de kleuren antraciet, wit, groen, maar ook roze. Ben je ook enthousiast geworden van terrazzo? Bekijk dan hier een aantal mooie terrazzo items voor in huis!

 

Terrazzo vaas Fajen

Met terrazzo vaas Fajen haal je subtiel het feestelijke materiaal terrazzo in huis. In dezelfde kleuren als de vaas komt ook bijzettafel Victoria. Een mooie match als je het ons vraagt! 



 

Terrazzo klok Pendulum Time

Behalve met een mooie terrazzo vaas kun je jouw interieur ook opvrolijken met klok Pendulum Time terrazzo. Deze klok krijgt door de bewegende slinger een klassieke uitstraling. Voeg daar nog terrazzo aan toe en de uitstraling is compleet.


 

Terrazzo bijzettafel Victoria

Met terrazzo bijzettafel Victoria blijf je in dezelfde sferen als terrazzo vaas Fajen en terrazzo klok Pendulum Time. Ga jij voor groen of roze?

 

Terrazzo bijzettafel Luigi

Dat terrazzo verkrijgbaar is in talloze verschillende kleuren maakt terrazzo bijzettafel Luigi meer dan waar. Deze leuke bijzettafeltjes zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar en daarnaast kun je kiezen tussen de ronde of vierkante variant. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?
 

 

Terrazzo Klok Wit

Dit keer geen klok voor op het dressoir, maar eentje voor aan de wand. Deze terrazzo klok heeft ondanks zijn gespikkelde uiterlijk een rustgevend effect.

 

 

Terrazzo serveerplankjes


Serveerplankjes kun je nooit genoeg hebben. Ontdek de leukste terrazzo serveerplankjes in verschillende vormen en kleuren.