3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
16-07 Door: eLIVING

Buiten vloerkleden voor nog meer gezelligheid

Steeds vaker wordt de tuin, het terras of zelfs het balkon onderdeel van ons interieur. Een leuke loungeset, hangmat of tuintafel met stoelen maken het buiten natuurlijk al gezellig en leefbaar, maar om het helemaal af te maken is een buiten vloerkleed ideaal. In een handomdraai zijn de minder mooie tegels in je tuin verdwenen onder een vrolijk vloerkleed en het ziet er opeens een stuk gezelliger uit. 

 

Multifunctionele buiten vloerkleden

Een buiten vloerkleed staat niet alleen gezellig en sfeervol, maar je kunt hierdoor ook heerlijk met je blote voeten rondlopen. Een buiten vloerkleed is niet alleen zachter voor je voeten, maar het zorgt er ook voor dat je de onderkant van je voeten niet verbrandt. Misschien herken je het wel, want die gloeiend hete tegels vergeet je niet snel. 

 

Buiten vloerkleden in verschillende kleuren en patronen

Net als vloerkleden voor binnen zijn er ook buiten vloerkleden verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Zuiver vloerkleed Coventry zorgt bijvoorbeeld voor een Oosterse sfeer in de tuin en Fatboy vloerkleed Non Flying Carpet is voorzien van rode knopen, waardoor je meerdere vloerkleden aan elkaar kunt koppelen! 

   

 

Buiten vloerkleed Ranger

Zuiver buiten vloerkleed Ranger heeft een stoere print en maakt van je tuin een echte woonkamer. Het vloerkleed is gemaakt van decolan en polyester en is verkrijgbaar in twee kleuren.

   

Buiten vloerkleed Crossley

Zuiver buiten vloerkleed Crossley maakt van een buitenruimte een echte kamer. Het vloerkleed is voorzien vaneen moderne grafische print en is verkrijgbaar in twee kleuren. 


Buiten vloerkleed Coventry

Zuiver vloerkleed Coventry zorgt voor Oosterse sferen in huis. Met dit vloerkleed weet je zeker dat je buitenruimte sfeervol en gezellig wordt. Coventry is verkrijgbaar in drie verschillende lichte kleuren.