3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-05 Door: eLIVING

7x de leukste items voor het inrichten van een kleine tuin

Een mooie grote loungeset, een tuintafel voor minimaal zes personen en als het even kan ook een heerlijk stuk groen. Wie droomt er niet van een zonovergoten tuin met zeeën van ruimte?
 
Gelukkig hoef je geen grote tuin te hebben om het buiten gezellig te maken! Kijk snel verder en ontdek hoe je met deze 7 items een kleine tuin kunt inrichten.

 

Compacte tuintafels

Creëer een plekje in de tuin voor het ontbijt, de lunch of het diner met bistrotafel Vondel. Het compacte formaat van bistrotafel Vondel zorgt ervoor dat deze tafel in vrijwel elke tuin past! Liever een ronde kleine tuintafel? Kijk dan eens naar bistrotafel Albert Garden of bistrotafel Metsu!

 

Tuinstoelen voor bij de tafel

Wat is een tuintafel zonder stoelen? Met de stoelen Vondel is het plaatje compleet. De bijpassende stoelen maken het geheel helemaal af.

 

Hanglamp voor buiten

Tot in de late uurtjes van je tuin genieten? Dan kan verlichting natuurlijk niet ontbreken. Fatboy hanglamp Bolleke is de ultieme sfeermaker. Je hangt de lamp op aan een koord of haakje, waardoor deze lichtgevende bol ook geen ruimte in neemt! Perfect! 

 

Buitenkleden

Een vloerkleed maakt het niet alleen binnen gezellig, maar ook buiten! Je zult verstelt staan hoeveel sfeer een buitenkleed geeft! Heb jij al een buitenkleed in jouw tuin?


 

Outdoor fauteuil Egg

Hoe fijn is een plekje in de tuin om helemaal tot rust te komen? Met de HKliving outdoor fauteuil Egg wordt het op en top genieten!


 

Multifunctionele kruk voor in de tuin

Multifunctioneler dan dit wordt het niet. Fatboy Concrete seat heeft stijl en kan gebruikt worden als zitkruk, tafeltje, opstapkrukje of zelfs als opbergplek voor je brandhout.

 

Koelbox Be Cool

Hoe cool is deze koelbox Be Cool? Compact van formaat en je rolt ‘m overal naartoe! Hierdoor heb je ook in je tuin een gekoeld drankje binnen handbereik!