3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-03 Door: eLiving

Cognac leren banken

Tegenwoordig heb je de keuze uit honderden soorten banken, maar een cognac leren bank blijft toch ons favoriet! Een cognac leren bank past bijna in elke interieurstijl en de kleur is gemakkelijk te combineren met andere meubels en accessoires. Wij hebben voor jouw de vijf mooiste cognac leren banken geselecteerd! Welke cognac bank is jouw favoriet? 

 

Cognac Leren hoekbank Bean

Wil je super comfortabel zitten? Plof dan zeker neer op de cognac leren hoekbank Bean en probeer dan nog maar eens op te staan! Hoekbank Bean cognac heeft met zijn volle ronde vormen een bijzondere uitstraling. Hierdoor past hij perfect in elk interieur! Deze bank met cognac kleur is verkrijgbaar met een voorstaan rechts of voorstaand links loungestuk, maar ook 3,5-zits bank! De keuze is aan jou! 


 

Leren bank BePureHome Rodeo Cognac

De populaire BePureHome Rodeo Bank Cognac mag natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. De bank heeft een mooi slank design met zwart metalen pootjes en wordt de blikvanger in jouw interieur! De Rodeo bank is bekleed met eco-leer. Naast de 3 zitsbank is de bank ook verkrijgbaar in een 2,5 zitsbank en in een bijpassende fauteuil en poef! Wat wil je nog meer?

   

 

Cognac Leren Hoekbank Texas

Weet je nog niet zeker of je voor een hoekbank of andere bankstel moet kiezen? Lees dan eens waar je op moet letten als je een nieuwe bank koopt. Of laat je inspireren door bank Texas cognac. Deze cognac bank is namelijk verkrijgbaar in een hoekbank én in een recht bankstel. Bijna alle combinaties zijn mogelijk en je hebt ook de keuze uit een bijpassende fauteuil en/of hocker. Is een cognac kleurige bank toch niet helemaal jouw ding? Geen zorgen, want bank Texas is ook verkrijgbaar in andere kleuren en in diverse stofuitvoeringen.

    

Cognac Leren Bank Figo

Ben je op zoek naar een 100% lederen bank? Neem dan eens een kijkje bij de cognac leren bank Figo. Deze bank is gemaakt van 100% leder en een echt pareltje voor in huis. Behalve in de kleur cognac is bank Figo ook verkrijgbaar in andere kleuren en materialen. De cognac leren bank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 


 

Max Cognac Bank

Cognac leren bank Max is een stoere en moderne bank. De robuuste bank is bekleed met eco-leer en staat op elegante zwarte metalen poten die de stoere uitstraling helemaal afmaken. Max is ook verkrijgbaar als hoekbank! 


 

Meer cognac leren banken en hoekbanken

       
Cognac leren bank Rodeo 2,5-zits  Cognac leren bank Rodeo Classic 3-zits Cognac leren hoekbank Statement Cognac leren hoekbank Bean
       
Cognac leren bank Bijoux 4-zits  Cognac leren bank Texas 4-zits Cognac leren bank Bean 3,5-zits Cognac leren bank Rodeo Chaise Longue

 
      
Cognac leren hoekbank Rodeo   Cognac leren bank Statement 4-zits  Cognac leren bank Rodeo 3-zits Cognac leren bank Rodeo Classic 2,5-zits
   
 
 
Cognac leren bank Sorrento  Cognac leren hoekbank Amalfi  Cognac leren hoekbank Texas