3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
19-10 Door: eLIVING

Een goede nachtrust met de hoofdkussens van Silvana Support

Wist je een goed hoofdkussen voor een derde van het slaapcomfort zorgt? Niet alleen een goed matras is van belang voor een goede nachtrust, maar ook het juiste hoofdkussen draagt hier dus aan bij. De hoofdkussens van Silvana Support worden zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en kunnen jou helpen bij een goede nachtrust. De hoofdkussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd wel een hoofdkussens dat bij jou past! 

 

Silvana Hoofdkussens

De Silvana Support hoofdkussens behoren tot één van de lijnen in het Silvana assortiment. Deze hoofdkussens vallen onder de klassieke lijn en hebben een perfecte nekondersteuning. Hierdoor ligt het hoofd, de nek en de schouders in een perfecte slaaphouding. Elk kussen ademt goed door het gebruik van katoen en ook als je last hebt van (huisstofmijt)allergie zijn de Silvana Support hoofdkussens geschikt. De kussens hebben namelijk allemaal een Sanitized behandeling ondergaan, waardoor schimmels en bacteriën geen kans krijgen. Voor een extra lange levensduur is het advies om een extra sloop of molton om het hoofdkussen te doen. 

De Silvana Support hoofdkussens zijn verkrijgbaar in zes varianten. Hieronder vind je deze varianten in de volgorde van extra zacht tot extra hard. Het soort hoofdkussen dat het beste bij jou past heeft onder andere te maken met je slaaphouding, het soort matras en je gewicht.

 

1. Silvana Support Rood (Grenat)

De Silvana Support Rood (voorheen was dit 'Silvana Support Grenat') variant geeft jou alles wat je nodig hebt als je heerlijk slaapt op een heel erg zacht matras. Dit hoofdkussen is namelijk de zachtste en dunste variant van de zes en is daarom geschikt in combinatie met een zacht matras en kleiner dan gemiddeld postuur. 

2. Silvana Support Oranje (Saphir)

Is jouw matras zacht, maar niet super zacht? En ben je niet al te groot van postuur? Dan is het zachte Silvana Support Oranje (voorheen was dit 'Silvana Support Saphir') het hoofdkussen wat goed bij jou past. Dit kussen is de iets minder zachte variant van de rode variant, maar nog steeds bijzonder zacht. 

3. Silvana Support Paars (Emerald)

Met hoofdkussen Silvana Support Paars (voorheen was dit 'Silvana Support Emerald') ga je net een stapje verder. Dit kussen is heerlijk zacht en soepel tegelijkertijd. Het heeft daarmee de meest gangbare zachtheid. Als je graag op een normaal matras slaapt en wanneer je een gemiddeld postuur hebt, dan is dit kussen van Silvana de beste keuze.

4. Silvana Support Blauw (Fluorine) 

Het hoofdkussen Silvana Support Blauw (voorheen was dit 'Silvana Support Fluorine') is geschikt voor de zijslaper en de rugslaper. Wanneer je op je zij slaapt, dan is de ruimte tussen de hals en de schouder erg groot. Het is daarom verstandig om deze ruimte op te vullen met een stevig kussen. Ben je een rugslaper? Dan moet je ervoor zorgen dat de nek goed ondersteund wordt. Houd hierbij ook rekening met het matras. Hoe zachter een matras, hoe meer je wegzakt. In dit geval heb je ook een zachter hoofdkussen nodig. Slaap je het liefst op een normaal matras en heb je een gemiddeld tot groter dan gemiddeld postuur? Dan is de Silvana Support Blauw de beste keuze. 

5. Silvana Support Geel (Cristal)

We zijn aangekomen bij de één na stevigste variant uit de Silvana Support Collectie. Deze variant is de Silvana Support Geel (voorheen was dit 'Silvana Support Cristal'). Dit hoofdkussens is net als de Support Blauw voor de zijslaper en rugslaper. Doordat dit kussen steviger is dan de blauwe variant, combineert dit hoofdkussen het beste met een stevig matras en als je een gemiddeld tot groter dan gemiddeld postuur hebt. 

6. Silvana Support Groen (Larimar)

Voor een echt stevig kussen ben je bij Silvana Support Groen (voorheen was dit 'Silvana Support Larimar') aan het juiste adres. Dit hoofdkussen is het meest stevige kussen uit de Silvana Support collectie. Je slaapt hier heerlijk op als je van een stevig kussen en een stevig matras houdt en groter dan gemiddeld van postuur bent.