3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
11-07 Door: eLIVING

De mooiste spullen voor de slaapkamer

Het grootste gedeelte van de tijd heb je hier natuurlijk je ogen dicht, maar als het aan ons ligt verdient ook deze kamer een fijne sfeer! Bekijk hier de mooiste spullen voor de slaapkamer. 

 

Shop the look

Natuurlijke materialen en kleuren doen het in elke kamer goed. Je creëert hiermee een rustige sfeer en warme uitstraling. 
 
   

Roomdividers

Een roomdivider op je slaapkamer is handig om twee ruimtes van elkaar te scheiden of om een plekje te creëer waarachter je je kunt omkleden. Ook kun je een roomdivider goed gebruiken als sfeer item. De roomdivider Rumour past met zijn rotan uitstraling perfect in een slaapkamer met natuurlijke materialen. 
 
 
   

Spiegels

Verschillende soorten kleine spiegels bij elkaar zorgen voor een speelse uitstraling. Bovendien heb je dan meteen een stijlvolle versiering voor aan de wand! Een andere fijne bijkomstigheid is dat spiegels licht weerkaatsen. Hierdoor lijkt de ruimte ook optisch groter. Daarnaast is een spiegel op je slaapkamer natuurlijk ook erg praktisch als je wil zien hoe je setje kleding je staat of als je je wilt klaarmaken. 
 
   

Dekbedovertrekken

Geen slaapkamer is compleet zonder een mooi dekbedovertrek. Een dekbedovertrek met een natuurlijke uitstraling maakt een slaapkamer helemaal af. Liever een lichter tintje? Een wit dekbedovertrek doet het ook altijd goed. 
 
 
   

Sierkussens en plaids

Maak je slaapkamer nog sfeervoller met een leuke sierkussens en plaids. Het is een eenvoudige manier om een geheel andere uitstraling aan je slaapkamer te geven. Ook als je graag vaak de uitstraling in je slaapkamer verandert zijn deze items een must-have. 
 
 
   

Nachtkastjes

Met een nachtkastje naast je bed heb je alles binnen handbereik. Je kunt natuurlijk voor een standaard nachtkastje gaan, maar wat dacht je van een krukje, bijzettafel of kist? Meer alternatieve nachtkastjes vind je hier
 
 
   

Vloerkleden

Vloerkleden staan niet alleen gezellig in een slaapkamer, maar ze zorgen ook nog voor warme voeten. Als de wekker weer eens gaat, stap je heerlijk op een fijn vloerkleedje in plaats van op de koude vloer!
 
 
   

Opbergmanden

Praktisch én stijlvol. Wat wil je nog meer? Geef je slaapkamer nog wat meer sfeer met rieten of rotan opbergmanden. Handig voor je extra plaids of misschien wel voor je favoriete tijdschriften.
 
 
   

Eetkamerbankje

Een houten eetkamerbankje doet het eigenlijk overal goed. Aan de eettafel, in de hal, maar ook op de slaapkamer achter het bed. In een handomdraai creëer je een extra plekje voor wat accessoires en het ziet er nog stijlvol uit ook!
 
 
   

Poef

Als extra zitplaats, voetenbankje of als sfeermaker. Een poef is multifunctioneel en is daarom het perfecte item voor op een slaapkamer. 
 
 

Naast mooie spullen voor je slaapkamer zijn andere items misschien wat minder stijlvol, maar wel erg praktisch! Zo is een goed matras erg belangrijk voor een goede nachtrust. Er zijn verschillende soorten matrassen, zoals koudschuim en pocketvering matrassen. Ook de juiste matras kiezen is erg belangrijk. Hierbij is het belangrijk om onder andere op je lengte, gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding te letten.