3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-03 Door: eLIVING

Fatboy Miasun: een draagbare strandtent

Wil jij ook zorgeloos genieten van een dagje zon? Deze draagbare strandtent Miasun met uv-bescherming helpt je daarbij! 

 

Lichtgewicht en compact

Fatboy strandtent Miasun heeft een praktisch ontwerp en is ook nog lichtgewicht en compact. De strandtent zit in een kleine envelop van 40x20x5 cm en weegt maar 1,2 kg! Hij past dus perfect in je (strand)tas, waardoor je niet meer hoeft te klungelen met een grote parasol onder je arm. Een perfect cadeau voor de reizigers onder ons! 


 

In een mum van tijd opgezet 

Makkelijk en zonder veel gedoe je strandtent naar het park, het strand of de achtertuin brengen is natuurlijk erg fijn. Maar hoe gaat het opzetten van deze strandtent? Ook daar is aan gedacht! De Miasun zet je namelijk overal binnen anderhalve minuut op. Dit komt onder andere door het eenvoudige in- en uitklapbare mechanisme. In een handomdraai heb je dus een fijn schaduwrijk plekje en het katoenen canvas kun je op drie verschillende manieren neerzetten.



Terwijl anderen nog bezig zijn om hun schaduwrijk plekje te creëren, kun jij alvast onder Fatboy Miasun terecht. De strandtent biedt plaats aan twee volwassen en twee kinderen. Daarnaast laat  het canvasdoek ook een lekker briesje door. Voor een harder windje hoef je gelukkig ook niet terug te deinzen, want Miasun is bestand tegen windsnelheden tot wel 40 km per uur.


 

Een strandtent met uv-bescherming 

Een schaduwrijk plekje tijdens een zonnige dag is heel erg belangrijk. Naast dat Fatboy strandtent Miasun voor een schaduwplek zorgt, filtert het katoenen canvas ook meer dan 96% uv-A en uv-B straling. 

 

Een strandtent met een stijlvol design

Niet alleen is strandtent Miasun draagbaar, compact en praktisch. Ook aan de uitstraling is gedacht. In stijl op het strand, in het park of in de tuin liggen, dat wil iedereen, toch? Fatboy Miasun is in 9 vrolijke, stijlvolle design verkrijgbaar. En zijn de namen van de designs je al op gevallen? Als het vakantiegevoel nu nog niet is aangewakkerd... Wat wordt jou volgende vakantiebestemming? Bali, Tulum, Siargao, Capri, Minorca, Lisboa of toch Biarritz?