3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
04-09 Door: eLIVING

Banken met ribstof

Banken zijn in heel veel verschillende stoffen verkrijgbaar, maar heb je ook al eens aan een bank met rib stof gedacht? Een ribstof heeft vaak een gladde structuur en is heerlijk zacht. Natuurlijk is niet elke ribstof hetzelfde. Zo kun je kiezen uit een grove ribstructuur of juist een fijne ribstof. Een bank met rib stof heeft een warme uitstraling, waardoor je direct een gezellige sfeer in huis creëert. En wil je ribstof helemaal doorvoeren naar de eetkamer? Kijk dan ook eens naar eetkamerstoelen met een ribstof bekleding.  

 

Rib stof bank

Word jij bij het zien van banken in een prachtige rib stof ook enthousiast? Ontdek hieronder de meest comfortabele banken met een mooie ribstof.

 

Rib bank Momo

Dubbel relaxen op bank Momo met ribstof. Deze bank ziet er niet alleen comfortabel uit, maar dat is hij ook! De bank heeft een diepe zit en zorgt voor een echt lounge-gevoel. In combinatie met de ribstof zorgt bank Momo voor een warme uitstraling in huis!


 

Rib bank Dragon

Een fijne grote bank met genoeg plek voor drie personen en dan hebben we het nog niet gehad over de mooie ribstof. De ribstof van bank Dragon is bovendien afneembaar en kan naar de stomerij gebracht worden. Ideaal!


 

Rib bank Hasle Lux

Wat een pareltje is bank Hasle Lux! De zachte vormen en dikke kussens zorgen ervoor dat je bank Hasle Lux direct wil uitproberen. De slanke pootjes maken deze comfortabele bank helemaal af! Bank Hasle Lux is verkrijgbaar met een grove en een fijne rib stof. 


 

Rib bank Statement

Lees je dat goed? BePureHome bank Statement in een rib stof? Ja, zeker! Deze moderne blikvanger is nu ook verkrijgbaar met een prachtige ribstof in diverse kleuren. Over moeilijke keuzes gesproken... voor welke kleur ga jij?


 

Rib bank James

Als je het populaire designmerk Zuiver kent, dan is bank James je vast niet ontgaan. Bank James is een elementen bank en blijft groot favoriet. De zachte ribstof in combinatie met de het strakke design zorgt ervoor dat deze bank zich in bijna elk interieur thuis voelt.