3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
01-09 Door: eLIVING

Wandplankjes om te stijlen

Wandplankjes zijn de ideale oplossing om een lege wand mee op te vrolijken! De wandplankjes kun je namelijk heel gemakkelijk stijlen met jouw favoriete woonaccessoires en hiermee transformeer je een wand tot een ware blikvanger. En wil je een keer wat anders? Dan stijl je de wandplankjes toch gewoon opnieuw? Zo houd je de wand alles behalve saai. 

 

Vierkante wandplanken

Of je nu een vierkante wandplankje wilt of een rechthoekige, in de collectie Meert wandplakjes vind je vast en zeker
Wil je een vierkante wandplank of een rechthoekige wandplank? Met de wandplankjes Meert kan het allebei! Neem bijvoorbeeld de Meert Kubus. Deze kubus wordt in een set van twee geleverd, waardoor je echt alle kanten op kunt! Je kunt ze naast elkaar, onder elkaar of diagonaal van elkaar hangen. Deze vierkante wandplankjes zijn groot genoeg om jouw favoriete woonaccessoires, een leuke foto of zelfs een plantje in te plaatsen.Rechthoekige wandplanken

Een andere leuke wandplank is wandplank Meert van 100 centimeter. Op deze wandplank kun je genoeg leuke spullen kwijt, waardoor het een perfecte wandplank is voor op een lange wand. Liever een kleinere variant? Ook dan zit je bij Meert goed. Meert is verkrijgbaar in verschillende lengtes, hierdoor zijn ze leuk met elkaar te combineren. Laat je creativiteit de vrije loop en hang ze naar eigen wens op. 

 


Een wandplankje voor elke kamer

De wandplankjes Meert zijn niet alleen leuk voor in de woonkamer, maar ook voor in de eetkamer, slaapkamer of keuken. Perfect om je verzameling olie of kruiden op te plaatsen of misschien wel je favoriete spelletjes! Een ding is zeker, met deze wandplankjes kun je alle kanten op!