3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-07 Door: eLIVING

Wijnliefhebbers opgelet: dit zijn de leukste items om je wijn in op te bergen

Ben jij een echte wijnliefhebber en wil jij graag jouw verzameling wijnen showen in een stijlvol wijnrek of stijlvolle wijnkast? Lees dan snel verder en ontdek de leukste items om jouw verzameling wijn in op te bergen!

 

Wijnrekken van metaal

Een wijnrek is en blijft een perfect item om jouw wijn in op te bergen. Een wijnrek kun je makkelijk verplaatsen en als je niet genoeg hebt aan één wijnrek, dan combineer je toch meerder met elkaar? Laat je wijnvoorraad bijvoorbeeld plaatsnemen in wijnrek Rack 24 van House Doctor. Deze metalen wijnrek past perfect in een modern of industrieel interieur en heeft maar liefst plaats voor 24 van jouw favoriete wijnen! 

 

Design wijnrek

Kartell wijnrek Infinity is een wijnrek van een hele andere orde. De naam van dit wijnrek zegt het misschien al: Infinity kun je oneindig uitbreiden. Dit design wijnrek bestaat namelijk uit losse componenten, waardoor je jouw wijnrek helemaal zelf kunt samenstellen. Aan kleur is bij wijnrek Infinity ook geen gebrek, want deze wijnrek is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.

Wijnrek van hout

Een wijnrek van hout zorgt voor een warme sfeer in huis en laat DutchBone wijnrek Claude nu net van hout zijn. In dit wijnrek kun je heel veel flessen wijn kwijt - 28 om precies te zijn - en dan hebben we het nog niet over de opbergruimte voor de wijnglazen gehad. Een ideaal wijnrek en van alle gemakken voorzien. Krijg hij een plekje bij jou? 
 

Wijnkasten 

Ben je op zoek naar een echte wijnkast? Dan is Zuiver wijnkast Travis zeker wat voor jou. Met deze wijnkast haal je een echte blikvanger in huis. De wijnkast heeft genoeg opbergmogelijkheden voor jouw flessen wijn en wijnglazen, maar ook andere accessoires kunnen in wijnrek Travis een plekje krijgen.Een wijnrek kopen

Voordat je een wijnrek koopt is het handig om te bepalen waar de wijnrek komt te staan en hoeveel flessen wijn je kwijt wilt in een wijnrek of wijnkast. Welk wijnrek is jouw favoriet?