3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-12 Door: eLIVING

Nieuw bij eLIVING: Pullman boxsprings en matrassen

Wist je dat je nu ook de boxsprings, matrassen en toppers van Pullman bij eLIVING kunt zien, uitproberen en bestellen?

Pullman boxsprings, matrassen en toppers


Pullman staat voor een subliem ligcomfort en een heerlijke ontspannen nachtrust.  In de collectie van Pullman vind je een groot aanbod aan boxsprings, matrassen en toppers. De boxsprings kun je helemaal zelf samenstellen. Het soort hoofdbord, het soort stof, het soort matras en natuurlijk de afmetingen.

De matrassen van Pullman herken je aan het unieke veersysteem. Een elektrothermisch geharde inside pocketveer met daarin nog een pocketveer. Je merkt dit direct als je op het matras gaat liggen. Heb jij de matrassen van Pullman al eens uitgeprobeerd?

 

De geschiedenis van Pullman

Wist je dat het idee voor de ultieme nachtrust in 1858 begon? Het begon bij het idee om comfortabele treinstellen met luxe slaapcoupés te bouwen, zodat de lange reizen door de Verenigde Staten een geheel nieuwe ervaring werden. Dit idee werd tien jaar later realiteit. Iedereen die het zich kon veroorloven werd inmiddels niet meer door elkaar geschud in de trein.
 
Vijftig jaar later konden ook andere spoorwegbedrijven, reders en hoteliers niet achter blijven. Wereldwijd werden bedden voorzien van Pullman matrassen. In treinen, hotels, maar ook in cruiseschepen. Steeds meer mensen maakten kennis met deze matrassen en daardoor werd Pullman steeds populairder! 

 

Pullman in Nederland

In het jaar 1937 nam Pullman een toetreden op de Nederlandse markt. Hier werden eigen vakmensen opgeleid en tot op de dag van vandaag, worden de boxsprings, matrassen en toppers nog steeds dagelijks met de hand gemaakt door hun eigen vakmensen in Nederland.