3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-07 Door: eLIVING

Nieuw: Zuiver bank Balcony

Deze bank loop je niet zomaar voorbij. De mooie rondingen, het perfect gebogen frame en de elegante uitstraling maken van Zuiver bank Balcony een echte blikvanger.
 

Zuiver bank Balcony

Dat bank Balcony nog veel meer in zijn mars heeft, blijkt wel uit de uitstraling. De bank straalt namelijk het ultieme comfort uit. Niet alleen de rondingen, maar ook de dikke kussens maken de bank zo uitnodigend. Het fijne aan bank Balcony is dat ondanks de dikke, comfortabele kussens, de bank niet grof oogt. Het is de elegantie van de bank die boekdelen spreekt. Hier wil je toch meteen op neerploffen? En heb je al gezien dat de ronde vorm in het frame geaccentueerd is in de bekleding van de rugleuning? Een prachtig detail, waardoor deze bank zeker niet tegen een wand aan hoeft te staan.Afmetingen van Zuiver bank Balcon

Met de vormgeving van deze bank zit het dus wel goed, maar ben je ook nieuwsgierig naar de praktische kant van Balcony? Wij vertellen je daar graag meer over. Zuiver bank Balcony is namelijk een 3-zitsbank die bestaat uit twee 1,5-zits. Deze twee 1,5-zits kun je bovendien ook los van elkaar gebruiken. Super handig, want hierdoor kun je heel wat kanten op met bank Balcony. Ook aan kleur is gedacht, want de bank is verkrijgbaar in drie warme kleuren. Dit zijn de kleuren beige, caramel en forest. 
We sluiten af met alle afmetingen. Wel zo handig als je wilt weten of deze bank ook in jouw interieur past. Bank Balcony is 256 cm breed, 99 cm diep en 85 cm hoog. De armhoogte is 74 cm, de zithoogte is 50 cm en de zitdiepte is 68 cm. Zie jij de nieuwste Zuiver bank Balcony al in jouw interieur staan?