3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
17-04 Door: eLIVING

De nieuwste woonaccessoires van Zuiver

Het Nederlandse designmerk Zuiver komt weer met een nieuwe collectie. Dit keer in het teken van ‘Playful Perspectives’. Met de nieuwe voorjaarscollectie geef je je huis ieder keer weer een nieuw perspectief door te schuiven, herschikken en te spelen met demulti-inzetbare ontwerpen. De inspiratie komt uit de lente, dus het is niet gek dat ook de nieuwste woonaccessoires van Zuiver de lente in huis brengen!

Nieuwe voorjaarscollectie Zuiver


Naast de modulaire bank Hunter, de loungestoel Tyler en vloerkleed Zest vind je ook verschillende woonaccessoires in de nieuwste voorjaarscollectie van Zuiver. Kijk mee en ontdek de nieuwste woonaccessoires uit de voorjaarscollectie van Zuiver.
Geef jij je interieur een nieuw perspectief met de nieuwste woonaccessoires van Zuiver? 

 
     

Zuiver vaas Bloom


Deze stijlvolle vaas zet een simpele bloem volledig in de spotlights. Het metalen vaasje heeft een keramieken uitstraling en is geïnspireerd op de Origami vouwkunst. Vaas Bloom combineert perfect met de nieuwste dienbladen Rebel.
 


 
 

Zuiver dienblad Rebel


In combinatie met het Zuiver vaasje Bloom of alleen. Het dienblad Rebel is perfect als woonaccessoire, maar natuurlijk ook erg handig als pennenbakje, sleutel-legger, potjes-houders, bureau-organiser, frutsel-schaaltje en ga zo maar door! Het Zuiver dienblad komt in een set van twee in verschillende maten én kleuren.
 
     

Zuiver sierkussen Festive

 
Verschillende structuren, grafische vormen en prachtige kleuren maken kussen Festive tot een vrolijke toevoeging voor in je interieur. Perfect als je meer kleur aan je interieur toe wilt voegen. 
 
     

Zuiver salontafel Victoria Gerecycled


Wauw! Zie je deze tafel met discodip-effect? Zuiver salontafel Victoria gerecycled is gemaakt met afval van een speelgoedfabriek. Het tafeltje is geschikt voor binnen en buiten en in dezelfde stijl vind je ook twee bijzettafels.